Brøndby IF vinder med et mål!

26.02.2004 00:00

Laudrups drenge besejrer i aften FC Barcelona med et mål! Det er i hvertfald status af den seneste afstemning på brondby.com, hvorbrugernehar kunnetstemme på kampens resultatop mod UEFA Cup-braget. Knap halvdelen af brugerne tror på at Brøndby IF besejrer FC Barcelona med et enkelt mål, mens 15 % tror på at Mattias Jonson og co. vinder med minimum to mål.

20 % af brondby.coms brugere forudsiger at kampen ender uafgjort, så hvis det står til de læsere der har givet deres stemme forud for aftenens kamp, bliver det en stor aften for Brøndby IFs vedkommende. 75 % af brugerne forudsiger at Laudrups drenge minimum spiller uafgjort i aftenens UEFA Cup-opgør.

Uanset hvorvidt brondby.coms brugere får ret eller ej, bliver aftenens topbrag særdeles spændende, hvad enten du har sikret dig billet til Brøndby Stadion, Brøndby Hallen eller i lænestolen foran fjernsynet.

Karsten Johansen jubler over en scoring i efteråret. I aften kan han blive matchvinder mod FC Barcelona.

Hvordan går det på Camp Nou

I den nye afstemning kan du stemme på hvordan du tror Laudrup og spillerne klarer returopgøret på Camp Nou i næste uge. Du kan finde den nyeste afstemning her.

Ekstra på brondby.com