Bog: Et fedt fodboldår i billeder

06.02.2004 00:00

Fodbold og følelser To størrelser der hænger uløseligt sammen. Fodbold er sjovest, når man føler. Fodbold er bedst, når man holder med. Fodbold er værst, når man holder med. Det viser denne bog, hvor Brøndby IF' s fans, spillere og ledere tager læserne med på en rejse gennem et års fodbold med opture og nedture.

»Drengene fra Vestegnen« er en fotobog. Michael Laudrup skriver forordet, og Brøndbys spillere og fans ledsager en del af billederne med deres egne ord. Fotograf Lars Møller er en af Danmarks mest indsigtsfulde og engagerede sportsfotografer.

Ikke kun når han fotograferer øjeblikket i den store kamp. Men også med det perfekte skud på den stille træningsdag, i omklædningsrummet, hvor ingen andre er med eller blandt publikum og fans, når følelserne går højest.

144 sider fyldt med fantastiske fotos

»Drengene fra Vestegnen« er en bog om Brøndby IF, men det er først og fremmest en bog om fodbold, der kan opleves af alle, der interesserer sig for sporten. Det er en fortælling, der knytter alt det arbejde, man ikke ser på stadion, sammen med de få store oplevelser, som alle ser.

Det er en bog, der blandt andet handler om fans, men den er lige så meget en bog om det perspektiv, der gør fodbold til kultur og en væsentlig del af den danske folkesjæl. Følg Michael Laudrup, John Faxe Jensen, Morten Wieghorst, Thomas Kahlenberg, Ruben Bagger og alle de andre i et fedt år med fodbold.