Wieghorst: Det kræver vilje

25.04.2004 00:00

- Vi havde en gylden mulighed, men den forpassede vi. Det er sket før, og det er dybt skuffende at vi fejler på den her måde igen. Vi skal have vindermentalitet over hele linien, fra første fløjt, og i dag vi vinder simpelt hen for få nærkampe, mente Morten Wieghorst umiddelbart efter 2-3 nederlaget til Viborg.

I det hele taget efterlyser viceanføreren mere tro på egne evner i mesterskabskampen:

- Vi kommer godt nok frem til en del, men det hele bliver lidt for blødt, på én eller anden måde. I dag håber vi mere end vi tror på det og vil det, og så skal det blive svært.

- Der er kun 6 kampe igen, og der er ikke råd til flere missere. Vi må se hinanden i øjnene nu, og love os selv og hinanden, at vi skal give alt for det guld. Så kommer vi igen, det er jeg sikker på, slår vice-anføreren fast. Men det kræver vilje!

Handling frem for ord

Anfører Per Nielsen lå på linje med sin viceanfører:

- Jeg synes ikke vi viser vi spiller for at få guld i dag. Alle er klar over at det ikke er godt nok, så der blev ikke sagt så meget efter kampen. Vi kan jo heller ikke blive ved med at sige det, nu skal vi vise det i alle de sidste kampe, hvis vi vil noget i år!

- Mange kampe er slet ikke et tema. Vi vil være med i det hele, og så piver vi ikke over at vi skal spille 2 kampe om ugen. Det skal vi kunne klare, og det er ikke derfor vi taber i dag, slog han fast.

Ekstra på brondby.com