Sennels på landsholdet

20.04.2004 00:00

Asbjørn Sennels har en gang tidligere, som Viborg-spiller, repræsenteret det danske A-landshold, da han sidste år fik debut mod Finland. Her til eftermiddag blev den teknisk stærke venstreback, sammen med Per Nielsen og Morten Wieghorst, udtaget til den 22-mands trup, der i næste uge spiller landskamp mod Skotland.

Asbjørn Sennels har på det seneste spillet stærkt på venstrebacken på Brøndbys hold, og senest i søndagens kamp, imponerede han bl.a. landstræneren Morten Olsen med sit teknisk stærke og fremadrettede spil.

Landskampen mod Skotland spilles i Parken onsdag den 28. april klokken 20.00.

Også på U-20 landsholdet er Brøndby IF rigt repræsenteret. Thomas Kahlenberg skal sammen med Jonas Kamper og Daniel Agger forsøge at slå Skotland i U-20 landsholdets kamp i næste uge. De er alle tre udtaget til den 18-mand store trup.

Andreas Jakobsson er udtaget til det svenske landshold, der næste onsdag spiller mod Portugal. Andreas Jakobsson er noteret for 30 kampe og et mål for det svenske landshold, der denne gang må se bort fra Mattias Jonson, der døjer med en skadei læggen.

Du kan læse mere om de danskelandsholdsudtagelser på

Asbjørn Sennels er efter nogle gode kampe, atter inde i landsholdsvarmen hos Morten Olsen.