Sennels: Indtil sidste fløjt!

25.04.2004 00:00

For Asbjørn Sennels var kampen mod Viborg ganske speciel, for det var første gang siden skiftet fra domkirkebyen at venstrebacken mødte sit tidligere hold. Desværre fik han ikke det gensyn med sine tidligere holdkammerater som han havde håbet.

- Det var dejligt at være tilbage i Viborg. I starten af kampen. Lige nu er det ikke så fedt. Søren har det med at score mod Brøndby, og det gjorde han så igen. Det er dog mest vores egen skyld at det får indflydelse i dag, for vi var ikke gode nok, erkendte Asbjørn Sennels.

Forsvarsspilleren var dog noget forundret over Viborgs indstilling til kampen.

- Vi vidste godt, at de ikke ville komme stormende, men det overrasker måske alligevel lidt, at de kun stiller op med en halv angriber i det meste af kampen. De scorer 3 mål, og så er der ikke mere at sige til dét.

- Lige nu skal vi ikke tænke så langt frem, og lave store udregninger på hvordan vi kan vinde mesterskabet. Vi må kigge på os selv, finde ydmygheden frem og få aggressiviteten tilbage i spillet og mentalt. Det er tvingende nødvendigt, at vi koncentrerer os om den næste kamp nu, og indtil sidste dommerfløjt i ligaen! sluttede Sennels af.

Dybt frustrerende

Allan Olesen var efter nogle kampe som anfører på Danmarksserieholdet igen med i ligatruppen blev skiftet ind i midten af 2. halvleg som erstatning for Dan Anton Johansen, og backspilleren var det også personligt tilfreds med at være med igen.

- Selvfølgelig er det fedt for mig at være med igen. Det har gået bedre og bedre til træning, og som spiller vil man altid gerne være med på højeste niveau. At vi så skal tabe dén kamp, er dybt frustrerende.

- Jeg får løbet en del af deres angreb op, men kommer ind ved 2-0. Det er nogle lidt mærkelige mål de får, og det må slet ikke ske, at de scorer 3 mål. De får én chance og scorer, så får de én mere og laver et mål mere. Den sidste rammer mig vist i maven på vejen ind.Jeg kan ikke forklare hvad der skete. Før kampen var stemningen som den skulle være, og vi var alle klar til at give den en skalle. Det synes jeg ikke rigtigt vi fik gjort, desværre, afsluttede den tilbagekomne forsvarer.

Ekstra på brondby.com