Reaktioner: Ok resultat

13.04.2004 00:00

- Med det her resultat har vi vist ikke gjort os uvenner med nogen af de andre hold i ligaen, smiler Per Nielsen afværgende. Vi får ikke skabt nok i front, og på den baggrund eret point herovre et OK resultat.

- Det er lidt ærgerligt, for jeg synes vi har godt styr på dem. De kommer kun til en enkelt chance, da de tager et hurtigt frispark, ellers har vi styr over de høje bolde de kaster vores vej i dag.

- Det er meget tæt i toppen, og det handler om at komme ind i en stime med sejre. Vi er så småt på vej, da vi holder nullet for femte kamp i træk, men selvfølgelig skal vi til at vinde. Det her bliver først afgjort til aller sidst, og vi har stadig tænkt os at vinde det hér, slår han fast.

Jonas Kamper

- Det var en hård kamp, men ikke svinsk på nogen måde. Banen var krop-umulig, så det blev til mere fight end godt spil i dag. Vi skal ikke være utilfredse med et point herovre, for vi skaber ikke rigtigt nok.

- Vi kæmper godt, men spiller ikke godt i anden halvleg. Første var OK, og jeg synes vi presser dem godt over det meste af banen.

- Nu har vi AaB hjemme. Den vinder vi, men det bliver meget meget tæt i år.

Dan Anton Johansen

- Det er altid dejligt at holde nullet, og vi lukker rigtigt godt af i dag. Den slags giver selvtillid, men vi ville selvfølgelig godt have vundet.

- Der er lidt mere spænding i toppen end forudset, men så længe vi kan holde nullet skal vi nok være med helt fremme til sidst.

Peter Foldgast

- Man kan ikke være tilfreds når man ikke vinder, men jeg synes selv min indsats var OK. Jeg kommer ikke til det helt store, men får fightet godt og lagt en del bolde videre. Det er dejligt at spille hele kampen, men jeg ærgerer mig over at vi ikke får dem åbnet op. De ville jo ikke så meget i første halvleg.

- Jeg fik en del høje bolde, men det var også ideen. Esbjerg har ikke de mindste forsvarsspillere, men jeg synes ikke jeg slog mig så meget på dem, og vi får faktisk lagt bolden godt bagom deres forsvar nogle gange. Desværre er det ikke præcist nok, og kanterne når ikke helt med frem i dag.

- Det var én af dem, der på papiret er svære, og vi tager herfra med oprejst pande. Det er positivt, selvom jeg da hellere vil vinde end at spille 0-0, slutter han af.

Ekstra på brondby.com