Per: Jeg synes den var hård!

21.04.2004 00:00

- Jeg synes den var hård. Jeg rammer ham godt nok da jeg rejser mig op, men det var overhovedet ikke nogen bevidst handling eller for at sparke ham ned. Jeg kan slet ikke forstå det. Det er jo liniedommeren der signalerer det, og han mente åbenbart jeg skulle ud, men det var helt galt, forklarer Per Nielsen, da brondby.com efter kampen fangede anføreren foran spillernes omklædningsrum.

- Som sagt synes jeg den er helt forkert. Man kan jo godt tænke sit, når fx David Nielsen kan lave 17 frispark, uden at få så meget som et gult kort. Jeg skal ikke stå her og pive, men det er ærgerligt for mig og holdet. Det er selvfølgelig noget lort at blive vist ud, det skal jeg da ikke lægge skjul på, sukker Per Nielsen og fortsætter.

- Det betyder jo sikkert at jeg må stå over et par kampe. Det er trist, for jeg vil selvfølgelig gerne være klar til de kommende kampe i SAS Ligaen og DONG Cuppen. Nu må gutterne så selv køre den i land i Aalborg, så finalepladsenbliver sikret.Man kan jo sige at AaB ikke viser ret meget i dag, og jeg vil da tro despiller en smule mere offensivt på deresegen hjemmebane, men spændende bliver det helt sikkert, siger Per Nielsen inden han runder af.

- Jeg tror og håber da selvfølgelig at vi går hele vejen!

Ekstra på brondby.com