Laudrup: Vi står for det meste spil

12.04.2004 00:00

- Ser man på kampens forløb er det vel et fair resultat. Vi føler vi har god kontrol med specielt første halvleg, men det bliver mere lige i anden, og den eneste rigtig store chance har Esbjerg jo efter et hurtigt taget frispark. Vi selv har en del lige ved og næsten chancer, men det er svært i dag, fortæller Michael Laudrup efter dagens topbrag i Esbjerg.

- Det er dejligt at Esbjerg får et nyt stadion, men efter en dag som i dag kunne man måske havde håbet, at de startede med banen. Ove er ret enig i, at det var en meget svær bane at spille fodbold på, og så blev det noget med en del lange afleveringer som kampen skred frem.

Tæt løb

Resultatet er betyder, at Brøndby IF rykker en placering den forkerte vej, men cheftræneren ser det ikke som noget større emne lige nu.

- Det er meget tæt nu, men der er langt igen, og det bliver ikke afgjort før til sidst. Alle hold vil få kampe som den i dag, hvor topholdene mødes, og der kan stadig ske meget.

- Det er hårde kampe, men i dag var den fair spillet, og vi viser en god indstilling. Jeg synes godt jeg kan tillade mig at sige, at det er os, der står for det meste fodbold i dag, konstaterer Laudrup.

Bedre hold

- Vi sidder godt på dem, men må også erkende at anden halvleg ikke var så køn. Det er meget svært med det korte pasningsspil i dag, så vi spiller bevidst med længere afleveringer for at få bolden over midten.

- Det er lidt synd for begge hold, der normalt står for langt bedre spil, end det vi formår at vise i dag. Oplægget til kampen er, at skabe rum til Kahlenberg og Sennels på den ene kant, og til dels Daugaard. På den anden side spiller vi med en mere reel fløj i Jonas Kamper, så det er en lidt skæv opstilling.

- Returboldene blev meget vigtige, og dem har vi faktisk rimelig kontrol over synes jeg; mest i første halvleg, hvor vi kommer godt frem på banen, og Esbjerg, med vilje eller som et resultat af spillet, kommer ret langt tilbage.

Helt fremme til sidst

Brøndby IF kan ikke selv afgøre mesterskabet lige nu:

- Nej, men hvis de vinder de sidste 8 kampe tager jeg altså hatten af for dem, smiler Laudrup. Der er masser af indbyrdes opgør, og allerede i næste weekend kan det se meget anderledes ud. Det er slet ikke afgjort endnu, og vi er med helt fremme.

- Det tror jeg også vi er til sidst, slutter han af, med det karakteristisk underspillede smil.

Ekstra på brondby.com