Laudrup: Kun os selv at bebrejde

24.04.2004 00:00

- Det var nogle dyre points at smide væk. Vi styrer egentlig begivenhederne indtil Søren Frederiksen kommer på banen, men så begynder man at kunne fornemme at onsdagens kamp med 10 mand i en halvleg sidder lidt i benene, resonerer Michael Laudrup efter kampen.

- Vi begynder at hænge med hovederne da de scorer, men kommer trods alt godt igen til sidst. Det er dog kun pynt, for kampen var desværre afgjort. Jo længere tid der går uden at vi får scoret, desto tættere kommer vi på en reaktion efter onsdagskampen, og da det så er dem der scorer først slår det dobbelt hårdt.

- Man betaler prisen hvis man ikke scorer mål, sådan er det. Det er selvforskyldt i dag, for vi har egentlig et pænt overtag, men mangler skarpheden over hele linien. Det er jo ikke i benene den slags sidder, så at vi spiller mange kampe skal ikke forstås som en undskyldning; vi skal vinde herovre uanset.

Misset chance

- Alle kampe er vigtige, men denne var én af dem, der betyder lidt mere. Vi kunne have lagt pres på konkurrenterne, og vi kunne have fået et godt afsæt til slutspillet. Det var en utrolig vigtig kamp, konstaterer cheftræneren.

Samtidig undrer han sig lidt over hvad der skete på banen.

- Jeg vil slet ikke nedgøre Viborg, men vi har nu holdt rent mål i 7 kampe i træk, og så scorer de 3 mål i én halvleg. Det er helt atypisk det der sker i dag, men vi kan kun se på vores egen indsats hvis vi skal forklare det.

- Nu er der 6 kampe igen. Vi skal vinde de 4 hjemmekampe, og dén i Valby. Så må vi se hvad der er nødvendigt i Parken, men lige nu handler det kun om næste opgave. Den skal vindes hvis vi mener det seriøst, slutter Laudrup den korte seance af.

Ekstra på brondby.com