Kamper: God kamp har givet selvtillid

28.04.2004 00:00

Jonas Kamper spillede i går U-20 landskamp mod Skotland, og efter en god dansk indsats, hvor det godt nok burde være blevet til sejr, kunne Brøndbys hurtige højrefløj se tilbage på en god indsats i 2-2 kampen.

- Jeg synes det gik rigtig godt for mig i går. Jeg spillede en god kamp og jeg har helt sikkert fået mere selvtillid af at spille den kamp. Jeg føler jeg har mere overskud igen, og jeg er helt klar til de sidste kampe her i foråret. Nu skal den bare have fuld skrue i kampene, forklarer en glad og optimistisk Jonas Kamper og fortsætter.

- Vi burde have vundet kampen i går, for vi havde mange chancer. Bl.a. havde jeg en stor mulighed som jeg desværre ikke fik scoret på. Vi scorer til 2-1 seks minutter før tid, men skotterne udlignede desværre i overtiden. Det var ikke fortjent og havde det været en kvalifikationskamp, ville vi helt sikkert have vundet den. Jeg spillede på højrekanten mens Esbjergs Jacob Poulsen spillede bag mig, og jeg synes vi havde et godt samarbejde. Vi supplerede hinanden fint og havde en god fordeling, fortæller Jonas Kamper.

Jonas Kamper fik mere selvtillid efter endnu en optræden på et dansk ungdomslandshold.

Kamper fik yderligere selvtillid da han i dag var til angrebstræning med Peter Rasmussen.

Kamper var skarp under træningen og viste vejen og viljen til mål og sejr.

Trænede afslutninger

- Det er dejligt at have så mange afslutninger, som vi har når Peter Rasmussen er vores angrebstræner. Viafslutter fra forskellige vinkler og det gælder bare om at få den i kassen, smiler Kamper.

- Det er første dag i min hovedsstødstræning, prøvede Kamper at bortforklare nogle ringe hovedstødsforsøg.

- Pas nu på du ikke laver skildpadden Jonas, råbte Peter Rasmussen der hentydede til skuldrene der nærmest var oppe under ørerne på Kamper.

- En skildpadde er når man trækker skuldrene op og gemmer sig. Det må vi ikke, griner Kamper inden han skal sætte panden på endnu et indlæg.

Kamper header i jorden, som han også bør, men bolden rammer overlæggeren og ryger over.

Ekstra på brondby.com