Kahlenberg: Det går bedre og bedre

28.04.2004 00:00

- Jeg spillede en god kamp, men desværre vandt vi ikke. Jeg var godt nok træt i benene efter lørdagens kamp, men det har været helt fint med en kamp. Der er altid en risiko for at man mister lidt når man spiller sådan en kamp blot tre dage efter en hård SAS Liga kamp, men det gik rigtig godt og jeg har da fået yderligere selvtillid efter kampen i går, forklarer Thomas Kahlenberg der ser tilbage på nogle af kampens højdepunkter.

- Jeg havde et rigtig godt samarbejde med min tidligere holdkammerat Michael Krohn Dehli. I anden halvleg spillede vi begge to angribere og vi havde et fint samarbejde. Vi havde en god fordeling og en fin indbyrdes forståelse.Derudover havde jeg bl.a. et godt frispark der blev reddet på stregen af en deres spillere, så det kan da godt være jeg skal overtage erhvervet fra Andreas Jakobsson, smiler Kahlenberg der føler sig helt på toppen igen.

- Det går meget fremad for mig, og jeg synes det går bedre og bedre. På det seneste har det været godt, men det kan gå blive lidt bedre. Vi spillede i går og vi har nogle dage til at komme helt ovenpå til på søndag, hvor vi skal vinde over AGF. Kampen har givet selvtillid forud for de sidste kampe i foråret, hvor vi går nogle hårde uger i møde, slutter Thomas Kahlenberg.

Kahlenberg tordner bolden ind med det kolde venste, og den stærke midtbanespiller føler sig helt på toppen.

Kahlenberg fik yderligere selvtillid efter en storkamp for U-20 landsholdet.

Thomas Kahlenberg lagde op til den danske scoring til 2-2, da han hurtigt tog et frispark hvor han spillede Michael Krohn Dehli fri i dybden.

Vild jubel

Efter dagens træning var der vild jubel på det blå hold, da de fejrede en stor og velfortjent sejr over det orange hold i det afsluttende spil på håndboldmål. John Faxe kostede mange mål for orange hold,der kunne trøste sig med at Mattias Jonson viste meget, meget fin form under dagens træning.

Det var dog ikke nok, da blåt hold var mere koldblodige. Gang på gang straffede de John Faxes fejlaflevering, der i følge holdkammeraten Dan Anton kom sig af stress og manglende overblik, og blåt hold var særdeles giftige foran kassen.

Kim Daugaard var dommer og han kom under et voldsomt pres fra orange holds side, da Allan Olesen i kampens afgørende fase mente han havde bolden over stregen, men brondby.coms hemmelige målfoto kunne bagefter afsløre at bolden ikke var over stregen.

Endnu engang hyggede spillerne sig under en træning, der udover afsluttende spil bød på masser af afslutninger og skud på mål.

Mattias Jonson var uhyre skarp under træningen.

Af hensyn til brondby.coms brugere ser man kun en jublende er Ankergren bagfra.