Jonson tilbage under intens træning

26.04.2004 00:00

Mattias Jonson var i dag tilbage på træningsbanen, efter den stærke svensker de seneste par uger har været på kondicyklen i styrkerummet. Det var en fiberskade i læggen der har holdt Jonson fra træningsbanen, men i dag var han så klar til at træne på fuld styrke.

- Det gik helt fint. Jeg kunne ikke mærke noget overhovedet, så det er jo bare helt perfekt, var Jonsons korte kommentar, da brondby.com efter træningen havde fat i svenskeren.

Jonson var da også yderst aktiv i en træning, der var ganske morsom. Udover trænerduoen, inkl. Mogens Krogh deltog kun syv spillere, og de formåede at hygge sig trods weekendens nederlag i Viborg. Tre spillere var i styrkerummet, mens resten af truppen var på diverse landsholdsopgaver.

Peter Foldgast, Kim Daugaard og ar Dalgas stor over træningen på grund af skader. Peter Foldgastfik et slag over ankelen, mens Kim Daugaard fortsat har problemer med det ene knæ, der både er ømt og hævet. Den stærkt spillende midtbanespiller regner dog selv med at være klar til træningen på torsdag. ar Dalgas er, som tidligere nævnt her på brondby.com, langtidsskadet igen.

Retov indkaldt

Per Nielsen, Morten Wieghorst og Asbjørn Sennels var alle med i hatten, da landstræner Morten Olsen i sidste uge offentliggjorde A-landsholdstruppen til onsdagens hjemmekamp mod Skotland.I weekenden blev Martin Retov også indkaldt til landsholdet, som erstatning for en skadet Thomas Gravesen. Derudover har Brøndby IF spillere på følgende landshold:

U-20: Thomas Kahlenberg, Jonas Kamper og Daniel Agger ( fra U-truppen)

U-19: er Lorentzen, Johan Absalonsen og Niki Zimling

Sverige: Andreas Jakobsson

Marokko: Karim Zaza

Litauen: Auri Skarbalius

er Lorentzen, Johan Absalonsen og Niki Zimling kommer først hjem mandag i næste uge, og er derfor ikke med i søndagens kamp mod AGF. Desuden er søndagens DS-kamp mod Greve rykket til onsdag den 12. maj.

Spillerne spillede bl.a. på håndboldmål under dagens træning.

Skidt start af Faxe

Dagens træning var underholdende at overvære, for spillere og trænere var i godt humør. Til at starte med blev der spillet kant, mens er Ankergren fik målmandstræning. Senere blev der spillet positionsspil, inden de sluttede af med at spille til to mål. Og så var det de morsomme situationer indtraf. Det hele blev sparket igang ved at Laudrup næsten fra baglinien lavede en kæmpe tunnel på Faxe, så bolden gik direkte i mål. Det var en skidt start, som John Faxe selv konstaterede, mens Laudrup som en anden ungdomsspiller jublende løb tilbage med armene over hovedet.

Senere revancherede Faxe sig ved at score et flot langskud, da Laudrup stod på kassen i den anden ende, og der blev generelt gået til den i en herlig stemning. Mattias Jonson viste sine evner som målmand, da han med en pragtredning nappede Dan Antons hårde langskud, Faxe lavede tv-redning, og Thomas Hansen blev ved med at ramme alt andet end kassen på sine skudforsøg. Mattias Jonson havde heller ikke indstillet sit sigtekorn, mens Faxe og Dan Anton var i en lille infight, uden dommeren (Faxe) dog skred ind.

er Ankergren var dejlig agressiv i sit spil for orange hold, og på et tidspunkt fik han rigtig brugt kræfter, da han leverede en hel salve af veltimede, men noget voldsomme glidende tacklinger i det ene hjørne af den lille bane. Til stor morskab for os andre, måtte han konstatere at det var skønne spildte kræfter.

Det orange hold dækker for målet, men har ikke øje for Karsten Johansen der står helt fri til venstre.

John Faxe spræller her forgæves på en scoring af Laudrup, men det skal dog siges at han tidligere leverede en pragtredning.

Vendte 0-3 til sejr

Det blå hold, bestående af Michael Laudrup, Mogens Krogh, Dan Anton Johansen, Karsten Johansen og Allan Olesen var bagud med hele 3-0, inden fanden tog ved spillerne. På herlig holdånd og en snedig taktik, der var meget lidt gennemskuelig, kunne jubelen for alvor bryde løs, da Mogens Krogh til sidst med den altid effektive stive tå, kunne sende kuglen i netmaskerne fra kort afstand. Ingen tvivl om at sejren lunede for det blå hold, der lod meget af det offensive spil gå igennem Laudrup, mens tonseren er Ankergren var det fysiske omdrejningspunkt for det orange hold, der aldrig fik gang i kombinationerne.

Om sejren var fortjent, skal brondby.coms udsendte lade være usagt, men mon ikke en revanchematch kan komme på tale til træningen i morgen...

Dan Anton Johansen, var ikke sen til at demonstrere sejren overfor brondby.coms udsendte.