Foldgast: Vi skal vinde over AaB

08.04.2004 00:00

- Det var en mærkelig kamp. På den ene side havde vi masser af plads, men Nykøbing var rimeligt hurtige i kontrafasen. Det var ikke et specielt velspillet opgør, men vi er videre og det er dét, der tæller, fortæller Peter Foldgast efter kampen.

Foldgast stod igen for en scoring, og med ar Dalgas som anden målscorer må man sige, at angriberne er kommet i gang.

Ind kom den

- Det var selvfølgelig fedt at score igen. Asbjørn rammer stolpen på sit indlæg, og jeg er ret hurtigt over returen. Om jeg rammer den med knæet eller skinnebenet aner jeg faktisk ikke, men det er også lige meget. Ind kom den, og det er dét der tæller, griner Foldgast.

- Det er en kamp vi skal vinde, så vi var selvfølgelig lettede bagefter. Vi vil meget gerne gentage sidste års pokaltriumf, og det er vi i hvert fald tættere på nu, konstaterer han.

- Og så var det fedt at ar også kom på tavlen. Det giver en masse selvtillid at vi igen har mange flere strenge at spille på.

Modstanderen i de to semifinaleopgør bliver AaB. Præcis som sidste år.

- Ja, dem slog vi jo sidst og vi skal da meget gerne kunne vinde over dem over to kampe. Jeg siger absolut ikke det bliver let, men det er ikke den værste modstander, og hvis vi vil i finalen skal vi jo alligevel banke dem vi møder.

Topkamp i vest

Næste opgave er i Esbjerg, og her er ser Peter Foldgast frem til at få revanche for forårets premiere-nederlag.

- Esbjerg? Det er 3 points! Vi vil meget meget gerne vise, at den første kamp var en enlig svale, som ikke sker igen. Det var pinligt, og vi vil ikke finde os i den slags. Jeg vil i hvert fald ikke, kommer det meget hurtigt.

- Vi har ingen fridage op til kampen, og vi træner hver dag. Vi er allerede fokuserede på den opgave, der venter, og jeg både håber og tror at vi tager alle tre points med hjem. Det skal vi sgu, slutter mål-tyven af.

Ekstra på brondby.com