Foldgast: Fand'me dejligt at score!

03.04.2004 00:00

- Jeg synes det gik udmærket. Først og fremmest var det en god præstation af holdet, det gør også den enkelte bedre. Det var dejligt at vi kunne score igen og det fungerede fint på banen. Folk arbejdede over hele linien og det var dejligt at få en sejr. Vi havde på forhånd aftalt at vi skulle have vilje og gejst med på banen, og det synes jeg i den grad vi havde.

- Vores form har hele tiden været god, men vi har bare manglet at sparke den i kassen. Vi har haft nogle kampe hvor de andre har fået scoret nogle nemme mål, men nu kom vi i gang og det var dejligt, lød det fra Dan Anton Johansen da brondby.com efter kampen fik spillerreaktioner efter 3-0 sejren over Herfølge.

Peter Foldgast

- Lige da jeg scorede tænkte jeg bare: det var fand'me dejligt at score. Målet var til 2-0 og det var meget vigtigt. Med den scoring fik vi lidt mere plads at spille på, for de kom en smule længere frem på banen. Vi fik mere plads og vi kunne køre bolden godt rundt. Vi var sikre på vi ville vinde da vi kom foran, og vi er bare glade for at vi fik en sejr. Nu scorede både Karsten og jeg, og som vi lige snakkede om i omklædningsrummet, så må de journalister vist til at skrive om noget andet, smilede Peter Foldgast med reference til skriverierne efter de seneste to kampe uden scoringer.

Johan Absalonsen

- Jeg synes det var udmærket med min egen præstation i dag og jeg er selvfølgelig glad for at vi fik en sejr. Jeg synes godt man kunne mærke at vi var en smule nervøse i starten af kampen, for vi ville ikke komme bagud som vi har prøvet det i de andre kampe, men vi fik mere og mere styr på spillet som kampen skred frem. Det var dejligt at vi fik scoret igen og sejren giver helt sikkert god selvtillid for hele holdet. Det var en fornøjelse at spille foran det her publikum, der var fantastisk kampen igennem,varkommentaren fra den storsmilende Johan Absalonsen.

Ekstra på brondby.com