Elmander: Det føles godt

21.04.2004 00:00

- Det er dejligt at komme til et hold der altid ligger godt i ligaen, et hold der spiller med i Europa. Det føles godt. Jeg kender ikke så meget til dansk fodbold, det er meste jeg ved, kommer fra tv, men jeg kender dog en del til Brøndby gennem de øvrige svenskere i klubben. Jeg har snakket en del med Mattias og Andreas der begge siger at Brøndby er en rigtig god klub, lød det fra Johan Elmander på det netop afholdte pressemøde på Brøndby Stadion.

John Faxe byder Johan Elmander velkommen.

Om sin kommende træner udtrykker den unge svenske landsholdsangriber respekt og en smule benovelse:

- Fra jeg var lille, har jeg fulgt Michael Laudrup i tv, og jeg er ikke i tvivl om at jeg kan lære utroligt meget ikke kun af ham, men også John 'Faxe', slutter den kommende blå-gule spiller af.

Michael Laudrup og Johan Elmander er fulde af lovord for hinanden.

Klassespiller

Michael Laudrup bekræftede på pressemødet at Elmander gennem lang tid har stået øverst på ønskesedlen over nye spillere. Og cheftræner var da heller ikke sen til at rose nyindkøbet.

- Johan Elmander er en klassespiller, han er god til at læse spillet og kan spille den centrale plads i angrebet. Han er hurtig, hovedstødsstærk, skyder godt med begge ben og har derfor de kvaliteter et hold som Brøndby har brug for. Sådan beskriver cheftræner Michael Laudrup sin kommende frontløber som tiltræder i Brøndby den 1. juli 2004.

Elmander i udfordrende stil.

Fakta om Johan Elmander

Født: 27. maj 1981
Højde: 188 cm
Vægt: 85 kg
Tidligere klubber: Holmelund, Örgryte IS, Feyenoord, Djurgårdens IF (udlejet: 11 kampe, 7 mål, NAC Breda (udlejet)
Nationalitet: Svensk
Landskampe: 8 kampe, 3 mål (heraf 2 kampe og 0 mål i 2004)

Ekstra på brondby.com