Din stemme: God stil!

17.04.2004 00:00

Det er blevet lettere at vise at man er Brøndby-fan, og samtidig bevare sin personlige stil. Udvalget af trøjer, caps og andet merchandise bliver bredere og bredere, og det er blevet endnu lettere at anskaffe sig det nyeste gear. Udover den store BrøndbyShop på Brøndby Stadion benytter flere og flere sig af webshoppen på brondby.com, og det med god grund.

Skal man tro resultatet af den seneste afstemning, er der nemlig stor tilfredshed med de nye varer på hylderne. Hele 82% af sidens brugere er glade for udviklingen, og af de der interesserer sig for merchandise er tallet over 90%.

Seneste skud på stammen er retro-stilen, men der er meget mere at vælge imellem.

Hoved-delen af svarerne faldt på valget ?god stil, fortsæt med dén udvikling?, og det har vi naturligvis tænkt os at følge op på, så hold øje med nyhederne i den kommende tid.

Besøg og tjek udvalget.

Gentagelse af pokalmesterskabet?

På det sportslige plan er der også nyheder. Brøndby IF trak som bekendt AaB i DONG Cup?ens semifinaler. Det er en gentagelse af sidste års opgør, og den første kamp spilles på Brøndby Stadion på onsdag.

Men bliver det også til en gentagelse af den samlede sejr, og skal finalen blive en lige så stor blå-gul fest som sidste års 3-0 sejr over FC Midtjylland?

Spillere og fans havde en fantastisk dag og aften. Skal det ske igen?

Denne uges handler om DONG Cup.