Din Stemme: Finaleplads

24.04.2004 00:00

Resultatet af den første semifinalekamp mod spillerne fra Aalborg har ikke lagt en dæmper på optimismen blandt Brøndby IF?s fans. Hele 94% af læserne på brondby.com mener nemlig, at finalen i dette års DONG Cup bliver med blå-gul deltagelse.

Brøndby IF og AaB har den sidste uge spillet 4 halvlege, hvoraf Brøndby i den ene kun havde 10 mand på banen. Alligevel har de rødstribede endnu ikke formået at score mod Karim Zaza og hans kolleger i Brøndbys forsvar, og holder dén statistik tegner det da også til en finaleplads.

Ifølge læserne er der lagt op til endnu en pokalfest med blå-gul deltagelse.

Når Brøndby finalen tror to tredjedele af sidens brugere allerede nu på en gentagelse af sidste års pokaltriumf, så man må konstatere at forårs-solen for alvor har bragt optimismen tilbage hos de forsvarende pokalmestre.

Landsholdsangriber

I denne uge har Brøndby IF forstærket truppen med en svensk landsholdsangriber, der tiltræder i klubben til sommer. Cheftræner Michael Laudrup beskriver Johan Elmander således:

- Han er en klassespiller, han er god til at læse spillet og kan spille den centrale plads i angrebet. Han er hurtig, hovedstødsstærk, skyder godt med begge ben og har derfor de kvaliteter et hold som Brøndby har brug for.

Laudrup er tilfreds med den nye angriber - hvad siger du?

Hvad siger du? Bedøm Brøndby IF?s seneste signing i denne uges .

Ekstra på brondby.com