Debut til Retov

29.04.2004 00:00

Morten Wieghorst var på banen fra første fløjt, da det danske landshold i går aftes slog Skotland 1-0 i en testkamp før EM. Han indtog den centrale midtbaneplads sammen med Daniel Jensen, og gjorde en god figur på pladsen indtil han små 10 minutter før tid lod sig udskifte med en anden Brøndby-spiller: Martin Retov.

Dermed fik Martin Retov, der har spillet 3 U-landskampe, debut på ?det rigtige landshold?, og blev dermed næste navn på tavlen over de mange spillere, der har optrådt for deres nationalmandskab, mens de har spillet i Brøndby IF.

Martin Retov fik debut i den rigtige rød-hvide trøje.

Også Asbjørn Sennels må belave sig på at holde en mindre tale, da han ligeledes spillede sin første landskamp som Brøndbyspiller. 25-årige Sennels, der har spillet 10 U-landskampe og nu 2 A-landskampe, spillede hele anden halvleg, og bidrog i vanlig stil med flere rush i venstresiden og et par gode indlæg.

Asbjørn Sennels kommer også på landsholdstavlen efter en god halvleg mod Skotland.

Sidste Brøndbymand i truppen, Per Nielsen, overværede hele kampen fra bænken. Han kan dog glæde sig til kage og et lille glas når der endnu en gang er samling foran landsholdstavlerne inden længe.

Svenskere i aktion

Også Brøndbys svenske landsholdsspiller Andreas Jakobsson fik spilletid. Det skete da Sverige på udebane spillede 2-2 mod EM-værtsnationen Portugal. I det 62. minut fik han desuden følgeskab af den kommende Brøndbyspiller Johan Elmander.

Ekstra på brondby.com