Daugaard og Foldgast: Bedre og bedre

18.04.2004 00:00

- Det bliver bedre og bedre, både for mig selv og for holdet. Det er efterhånden noget tid siden jeg har spillet så mange kampe i træk uden problemer, og det er klart at jeg er tilfreds efter sådan en kamp som i dag.

Kim Daugaard er ikke overraskende en glad mand. Han leverede årets bedste kamp, og kan se tilbage på et forår, hvor han konstant har været blandt de bedste på holdet.

- Jeg ved ikke præcis hvorfor, men for en gangs skyld har jeg været med i hele opstartsfasen, og jeg er i rigtig god fysisk form, forklarer han. I dag synes jeg nu, at hele holdet skal have ros for en fremragende indsats, for alle leverede virkelig varen i dag.

- Nu ser det godt ud, men lad os tage en kamp af gangen. Vi skal nok være med helt fremme når det skal afgøres, lover den rutinerede midtbane-spiller.

Peter Foldgast

- Jeg har spillet fra start nogle kampe nu, og har egentlig følt mig meget sikker på pladsen siden jeg kom ind. Det er gået godt, jeg har fået scoret nogle mål, og jeg føler også at det kører bedre og bedre under træningen, fortæller den evigt-optimistiske Peter Foldgast.

Han kan ikke rigtigt give en forklaring på, at opblomstringen kommer nu, men giver alligevel selv noget af svaret.

- Vi har hele tiden arbejdet med det offensive, og til træning er det gået fint. Nu har vi så fået Peter Rasmussen, angrebstræneren, tilbage, og det er måske en god investering, griner han. Jeg selv synes i hvert fald, at jeg bevæger mig bedre i feltet nu, og jeg løber rigtigt.

- Det var fedt at vinde som vi gjorde det i dag. Vi skylder både os selv og tilskuerne det her. De er med hver gang, også på udebane, og vi vil sgu vinde det mesterskab til klubben.

- Der ville være en drøm at vinde resten af kampene, og det går vi da efter. Jeg er overbevist om, at det bliver rigtig tæt, helt frem til sidste spillerunde, så det gælder om at holde det tempo, vi spiller med i dag i de sidste kampe.

- Men vi skal da lige i pokalfinalen først, indskyder han inden han går tilbage til omklædningsrummet, hvor stemningen er hørbart god.

Ekstra på brondby.com