Dalgas skadet igen

26.04.2004 00:00

ar Dalgas der indtil for nylig har holdt pause måtte lade sig udskifte i pausen af DS-kampen på udebane mod OB, og det er nu en kendsgerning, at den teknisk stærke fløjspiller må holde en lang pause. Det er den gamle knæskade, der indtil for nylig har betydet pause fra fodbolden i seks måneder, der volder problemer. Han står nu overfor 2-3 måneders pause.

- Det er da rigtig irriterende. Jeg har kunnet mærke den en lille smule et stykke tid, uden det har generet rigtig, men det er blevet værre og værre på det seneste. Knæet er hævet og det er ømt igen. Jeg ved ikke hvor slemt det er, men der er en specialist fra Aarhus der skal kigge på det igen. Det er frustrerende med skaden, og jeg håber bare jeg kan komme mig helt over den, forklarer ar Dalgas overfor brondby.com og fortsætter.

-Jeg ved ikke hvor lang tid jeg skal være ude, men umiddelbart bliver detet par måneder. Jeg ved ikke så meget endnu, og jeg skal have en snak med Per Bjerregaard om hvad vi skal gøre. Efter hvad jeg har hørt, har jeg tre forskellige muligheder. Det ene er hvor der bliver sprøjtet noget ind i knæet, den anden er operation, mens den sidste mulighed er en ny og alternativ måde at gribe det an på. Jeg vil helst undgå operationen, men igen det er noget jeg skal snakke med specialisten om, udtaler en tydeligt frustreret ar Dalgas til brondby.com.

ar Dalgas står endnu engang overfor en lang skadespause.