Brøndby IF bliver mandsopdækket

15.04.2004 00:00

Danmark fik torsdag morgen et nyt fodboldblad. Efter måneders hjemmearbejde har Forza for første gang ramt landets kiosker, supermarkeder og tankstationer med den ambition, at blive obligatorisk pensum for de danske fodboldfans.

- Vi skal lave et moderne fodbold-blad. Vi vil mandsopdække SAS-Ligaen, der er blevet et kraftcenter herhjemme. Det er klubberne og tilhængernes fortjeneste, siger bladets chefredaktør Anders Bay og fortsætter.

- Brøndby er en topklub i Danmark, og det vil man kunne se i spalterne. Hver uge er der som minimum to sider aktuelt stof om klubben. Folk skal kunne regne med, at deres hold altid har plads at boltre sig på i spalterne, slutter Anders Bay.

I premierenummeret er cheftræner Michael Laudrup på forsiden, ligesom du inde i bladet bl.a. kan læse Laudrup kontra Hans Backe,interview med Andreas Jakobsson, Jonas Kamper og Asbjørn Sennels. Desuden er der masser af relevante artikler, interviews og analyser fra SAS Ligaen, ligesom du også kan læse om udenlandsk fodbold, få spilletips og læse skævt vinklede fodboldhistorier, sjove interviews mm.

Fodboldbladet Forza udkommer hver uge om torsdagen.

Fra i morgen kan du også finde Forza på