brondby.com det bedste website

16.04.2004 00:00

- Brøndbys hjemmeside er glimrende på alle punkter, og de små skønhedsfejl ændrer ikke på billedet af Superligaens foreløbigt bedste hjemmeside. En gennemgående flot stylet side, som holder det samme høje niveau som indholdet, er Tipsbladets vurdering af brondby.com i deres serie af netanmeldelser afSAS Liga klubbernes websites.

- De vigtigste punkter er nemlig hele tiden blot et enkelt klik borte og undermenuerne bliver lagt ud i menuen til venstre, når man vælger et punkt, og det giver et godt overblik.

- Der er en omfattende media-sektion med klip fra udvalgte kampe i det seneste år, men også under spillerprofilerne udnytter siden mulighederne. Ud over de statistiske data er der nemlig tilknyttet et videoklip til hver spiller, så man både kan se manden i aktion samt høre ham udtale sig. Det er en rigtig god ide.

5 ud af 6 bolde

Også historie-sektionen er i top med fyldige uddrag af samtlige perioder fra 1964 og frem - med en overvægt på de seneste år, men det kompenserer man så rigeligt for med de historiske artikler om eksempelvis indførelsen af betalt fodbold i Danmark eller Kim Vilforts tilbageblik på sin imponerende karriere, lyder det videre fra Tipsbladets netanmelder.

- Kampreferater er meget udførlige med både en minut-for-minut gennemgang og omkring 15 tilknyttede artikler til hver kamp. Dermed kan man både læse et kort referat af kampen og se, hvordan det nøjagtigt gik, hvis man har mere tid og det er en rigtig god ide. Desuden er der links til optakten inden kampen samt reaktioner efter, så man kan faktisk følge en given kamp fra vugge til grav, skriver Tipsbladet der belønner brondby.com med fem ud af seks mulige bolde.

-En større rekonstruktion er på vej, så om to uger kan de være rettet, og så kan den sidste bold være hjemme, slutter Tipsbladet.

For mange nyheder

-Der er nemlig rigtig mange nyheder om alt fra årsregnskaber til salg af pokalbilletter, og da arkivet kun dækker den seneste uge mister man let overblikket. Det tager lidt tid at danne sig et overblik og finde det man søger, da der er meget at komme igennem, men det er en klar fordel, når man vænner sig til siden, og det er det, som gør, at man vender tilbage. Det samme gør den konstante opdatering, hvilket ikke kun begrænser sig til referater og nyhedssiden.

Opdatering undervejs

SAKAMOTO har i flere måneder arbejdet på at forbedre brondby.com, der som Tipsbladet anmelder er SAS Ligaens bedste website.Det bliver især på spillerprofilerne, kampdækning, media-området, billedarkiver, forbedret søgefunktion, nyhedsarkiv hvor det er muligt at sortere i uger/år, samt en klar forbedring af systemet bag brondby.com, således at Brøndby IF også i de kommende år, kan præsentere SAS Ligaens bedste website.

Ekstra på brondby.com