Billeder fra kampen

25.04.2004 00:00

'Ikke godt nok. Vi skal vise vilje. Vi skal være mere koncentrerede'. Selvransagelsen var stor blandt Brøndbyspillerne efter gårsdagens 2-3 nederlag på udebane til Viborg. brondby.coms fotograf fulgte kampen mens forventningen om sejr blev afløst af nederlagets barske realitet.

Kampen på Viborg Stadion blev Asbjørn Sennels' første gensyn på grønsværen med sine tidligere holdkammerater.

Rigtig mange Brøndbyfans havde taget turen til det midtjyske for at støtte deres helte i mesterskabskampen, og som sædvanligt satte de den vokale og visuelle dagsorden fra første fløjt. Desværre kunne deres yndlinge ikke leve op til forventninger.

Andreas Jakobsson havde flere gode langskudsforsøg i 1. halvleg. Bl.a. testede han en enkelt gang kvaliteten af træværket i Viborgmålets overligger.

Lige som resten af Brøndbymandskabet levede heller ikke Jonas Kamper op til indsatsen i de to kampe mod AaB tidligere på ugen.

er Lorentzen kom på banen i 2. halvleg som erstatning for Jonas Kamper.

Martin Retov og den øvrige Brøndbymidtbane havde masser af kontrol over spillet i 1. halvleg, men formåede ikke at skabe de åbne målchancer der er forudsætningen for at vinde kampe.

Trænerteamet forsøgte at få gang i målscoringen ved at skifte endnu en angriber ind fra 2. halvlegs begyndelse. Desværre var Viborgs angrebsindskiftnings senere i halvlegen langt mere succesfuld.