Billeder fra kampen

05.04.2004 00:00

Så kom målene endelig. Tre af slagsen i lørdagens tv-kamp mod Herfølge på Brøndby Stadion, heraf to signeret af frontløberne Karsten Johansen og Peter Foldgast. Forårets første ligasejr var i hus, og afstanden til Esbjerg på førstepladsen er dermed stadig ét point når de blå-gule 2. påskedag drager til Vestjylland for at spille topopgør på Esbjeg Stadion.

Johan Absalonsen afløste en syg Mattias Jonson på fløjen og styrkede bestemt sit kandidatur til yderligere spilletid på holdet. Bl.a. stod han bag flere særdeles farlige hjørnespark.

Også rutinerede Kim Daugaard spillede en udmærket kamp på midtbanen der tidligt i 1. halvleg måtte omorganiseres da Martin Retov rev sin skulder af led og dermed måtte udgå til fordel for midterforsvaren Thomas Hansen der dannede makkerpar med anfører Per Nielsen i resten af kampen.

For en gangs skyld når Per Nielsen ikke højst, men holdes også ureglementeret nede.

1-0. Endelig hul på bylden. Per Nielsen viser vejen for angriberne.

2-0. Peter Foldgast. 3-0. Karsten Johansen. Angriberne scorer igen.

Jonas Kamper overspurtede gang på gang sin direkte modstander og viste i det hele taget betydeligt større spilleglæde end tidligere set i foråret.

Asbjørn Sennels fik også flere gange lejlighed til at demonstrere sine offensive kvaliteter, og mon ikke venstre backen snart kommer på måltavlen.

Ekstra på brondby.com