U-landsholdsspillere i aktion

09.09.2003 00:00

Hvis ellers det i aften går som præsten prædiker, starter U-21 landsholdet i aftenens kamp mod Rumænien med tre Brøndbyspillere i startopstillingen. Allan Olesen, Thomas Kahlenberg og Jonas Kamper er alle stamspillere på træner Flemming Serritslevs landshold, der med en sejr over Rumænien kan sikre sig adgang til to play-off kampe i november.

Hvis Allan Olesen, Thomas Kahlenberg og Jonas Kamper alle får spilletid i aftenens kamp i Farum Park, er det samlede antal spillede U-21 landskampe for de tre spillere 34, mens Jonas Kamper er indehaver af rekorden over flest spillede ungdomslandskampe samlet set. Med over 60 stykker af slagsen, er den lynhurtige fløjspiller en af truppens mest rutinerede spillere på internationalt plan.

Oprindeligt talte landsholdstruppen en fjerde Brøndbyspiller, men Dennis Cagara måtte allerede i sidste uge melde afbud, som følge af en omgang influenza.

Kamper har på trods af 12 kampe på U-21 landsholdet endnu ikke scoret.

Thomas Kahlenberg og Allan Olesen har begge scoret for U-21 landsholdet, og i aften får de efter al sandsynlighed muligheden igen mod Rumænien.