Storspil af Tommy og Wiggo klar

10.09.2003 00:00

Som ventet startede alle tre Brøndbyspillere på banen i U-21 landsholdets kamp mod Rumænien i går. I en forholdsvis tam kamp formåede Thomas Kahlenberg dog at fremstå som kampens bedste spiller, med mange flotte offensive takter. Allan Olesen og Jonas Kamper spillede hele kampen på holdets højreside, henholdsvis som back og fløjspiller, men begge to spillede en anonym kamp.

Den målløse kamp i Farum Park startede ellers lovende med total dansk dominans, men som kampen skred frem fik rumænerne tilspillet sig store chancer. Kampen sluttede trods pæne muligheder i begge ender som den sluttede, men til glædefor Brøndbys fans, formåede Thomas Kahlenberg at lyse op i en småtrist U-21 landskamp.

Umiddelbart efter kampen udtalte Jonas Kamper sig til TV 2 Zulu's udsendte.

- Vi spillede en ok kamp, men man kunne godt mærke at Allan og jeg ikke har spillet på hold sammen noget tid. Når jeg på det senestehar spillet for Brøndbys hold, har Allan ikke spillet og omvendt. Jeg er dog sikker på at vi nok skal klare den i Bosnien, og vi får mindst andenpladsen i puljen,var Kampers ord.

Wieghorst klar til startopstillingen i skæbnekamp

Ikke nok med at U-21 landsholdet i gårsdagens kamp var rigt repræsenteret af Brøndbyspilllere, også i aftenens A-landsholdskamp mod Rumænien ligger det i kortene, at en af de største Brøndbyprofiler, Morten Wieghorst er at finde i startopstillingen. Siden tiltrædelsen i Brøndby har den hovedstødsstærke midtbanespiller tilkæmpet sig en stamplads på det danske landshold med flere flotte præstationer. Derimod ventes det at Per Nielsen må tage til takke med en plads på bænken.

- Jeg ved ikke om jeg er 110% klar, men jeg er er klar til at give alt. Jeg glæder mig utroligt meget, og håber virkeligt at det bliver mig, der skal spille sammen med Thomas Gravesen, har Morten Wieghorst udtaltifølge onside.dk.

Efter at have overvundet skaden forudser midtbanegeneralen dog, at aftenens afgørende kamp bliver svær.

- Man oplever ikke så tit, at et udehold skal vinde. Ofte er uafgjort et godt resultat. Det er svært at sige inden kampen, hvordan man skal gøre. De er også et godt hold. Det optimale vil være, hvis vi kunne komme foran 1-0, udtalteWieghorst efterfølgende.