Spiller-reaktioner efter nederlaget

28.09.2003 00:00

Spillerne var naturligt nok ikke så snaksaglige, som de plejer at være efter en kamp på hjemmebane. Alligevel var mismodet ikke større end at der var bred enighed om, at Brøndby IF vil rejse sig igen allerede i næste uge, hvor modstanderen ganske belejligt hedder Esbjerg fB.

- Vi kan sgu ikke lide at blive slået på hjemmebane, men vi kommer igen i næste uge!

Så kontant lægger Morten Wieghorst ud.

- Det er paradoksalt nok én af de allerbedste kampe vi har spillet i år. Specielt de første 45 minutter var jo spillemæssigt ganske fremragende! Vi må dog også konstatere, at det ikke nytter noget når vi ikke får scoret på vore mange chancer, og så kan vi spille nok så flot?

- Vores topscorer har scoret 3 mål. Det er ikke meget efter 10 kampe, men der er mange, der kunne og burde have scoret i dag. FC Midtjylland er ikke rigtigt med i første halvleg, men de bruger de våben de har; 2 hurtige mand i front, der jagter det hele. Der er intet negativt i dét, for havde vi selv udnyttet bare en brøkdel af vore chancer, havde resten været ligegyldigt.

- Men vi kommer igen!

Per Nielsen

- Jeg kan ikke sige meget andet end hvad Michael og Morten har sagt. Vi skal simpelthen score nogle flere mål. Vi spiller den bedste halvleg i år, og står alligevel her og er godt og grundigt irriterede. Det er ikke godt nok, men der er jo ingen der brænder med vilje.

- I pausen snakker vi om, at vi egentlig bare skal fortsætte med spillet fra første halvleg. Selvom vi er bagud er der en god stemning, og vi tror alle på at vi vil vinde kampen. Vi spiller en kanon halvleg og bør føre med 3 eller 4-0!

- Vi har scoret 15 mål i 10 kampe. Det er ikke meget dårligere end førerholdet, men alligevel står vi her igen og snakker om for mange brændte chancer. Det tyder på at vi skaber en hel masse, og det er også angribernes fortjeneste, men vi skal selvfølgelig score noget mere.

På spørgsmålet om hvordan holdet kommer videre, er Per Nielsen ikke i tvivl:

- Vi rejser os allerede på søndag! Jeg tror ikke der er nogen på det her hold, der ikke sulter efter at vise, at vi stadig er ligaens bedste hold lige nu. De manglende mål sætter vi ind på søndag!