Powerplay i billeder

15.09.2003 00:00

Der var dømt powerplay i lange perioder af gårsdagens 3-0 udklassering af AB på udebane i Gladsaxe. Angrebene rullede frem modAB-keeper Stephan Andersen der med Brøndbycheftræner Laudrups ord stod en klassekamp. En klassekamp var dog også hvad derød-maskerede blå-gule i går præsterede.

Et glimrende hovedstødsmål af den hidtil ellers knap så målfarlige Thomas Kahlenberg satte Laudrups drenge i gang. Ruben Bagger løftede med sit brag af et mål fodboldoplevelsen op på et næsten sublimt niveau, og Karsten Johansen sluttede festen af med en klassisk forward-scoring. 3-0 og Brøndby er tilbage på ligaens førsteplads.

Selv om der mangler 26 runder af SAS Ligaen kan vi allerede nu kåre årets mål på Gladsaxe Stadion: Ruben Baggers fremragende udnyttelse af Dan Anton Johansens lige så fremragende indlæg. Bang! 2-0 til Brøndby.

Karsten Johansen afsluttede udklasseringen af Akademikerne med et rigtigt forward-mål, og dermed har den tidligere Næstved-angriber nu scoret to gange i den blå-gule trøje.

Allan Olesen er efter Auris ledbåndsskade igen at finde i startopstillingen -dog på en noget uvantplacering i venstre side af banen.

Niki Zimling kom på banen i 2. halvleg og nåede at markere sig med et langskud der dog næppe tåler sammenligning med Ruben Baggers klassemål tidligere i kampen.

- Kamper er uhyggelig, ham ville jeg meget nødigt spiller over for som back, kommenterede viceanfører Morten Wieghorst efter 3-0 sejren hvor Roadrunners indlæg endnu en gang spillede en nøglerolle.