Laudrup: Et OK resultat

24.09.2003 00:00

- Det kørte ikke helt som vi gerne ville have haft det til, men det er vigtigt at vi holder nullet igen, og 1-0 er slet ikke et dårligt udgangspunkt inden returopgøret.

Ordene er Per Nielsens, og mere præcist kan det ikke siges. Anføreren uddyber:

- Vi ville gerne have gang i lidt hurtigt kombinations-spil, men det lykkedes kun i enkelte tilfælde af første halvleg, og i de sidste 10 minutter. Vi får scoret et mål, og selvom det naturligvis bliver en helt anden kamp i Tjekkiet, mener jeg vi har et rimeligt udgangspunkt.

Med få variationer er alle enige i Per Nielsens udlægning:

Mattias Jonson

- Jeg håber 1-0 er nok. Vi holder nullet, og selvom det ikke var godt nok rent spillemæssigt var det et ok resultat. Zizkov er et fysisk stærkt og godt hold, og det bliver en spændende returkamp. Det bliver nok sværere end i dag, men jeg tror vi går videre.

- Jeg er glad for målet, det var dejligt at få sparket den ind igen. Stikningen fra Kahlenberg var fremragende, og så fik jeg sat den godt uden for målmandens rækkevidde.

Martin Retov

- Der var mere kamp om midtbanen end i en almindelig superligakamp. Det kan godt være det ikke så så flot ud, men det var dejligt at få prøvet sig af mod en fysisk stærk modstander. Det var svært at komme igennem, men alt i alt var det et ok resultat.

- Zizkov var gode på midten og fysisk stærke. De står rigtig godt i defensiven, men vi får da skabt 2-3 store chancer. Den ene scorer vi på, og så må vi se om det rækker. Det er jeg overbevist om, at det gør!

Michael Laudrup

- Det var et udmærket resultat. Jeg er sikker på det var en halvkedelig kamp at overvære, og egentlig er 1-0 det mest positive vi kan hive frem. Det var vigtigt vi holdt nullet, og vi holder dem stort set fra chancer. Der var vel 3 målchancer i de 90 minutter, og det er altså ikke meget i en fodboldkamp.

- Vi skal huske på, at det her er Europa. Der er ingen dårlige hold med, og Zizkov var heller ikke en let modstander. De står godt på banen og får stoppet vort opspil i en masse nærkampe. Vi vinder på en dårlig dag, og det er jo det de store hold plejer.

- Vi scorer næsten altid, og gør vi det dernede skal de score 3 mål. Det sker meget sjældent mod det her hold, og jeg tror det bliver en helt anden kamp, når de skal frem på banen.

- Mattias scorer et fint mål efter et godt opspil. Det var flot sparket ind! Resten er der ikke så meget mere at sige om, end at vi vandt, vi holdt nullet igen og vi har et godt udgangspunkt inden returopgøret.