Kahlenberg: Det ser godt ud

14.09.2003 00:00

- 6-0 havde vel været et retvisende resultat, men når vi ikke scorer på de chancer, som blandt andet jeg selv brænder, skal vi vist være glade nok, smiler Jonas Kamper efter aftenens sejr over AB i Gladsaxe.

- Det er rigtig sjovt at være Brøndby-spiller i øjeblikket. Brøndby har altid spillet god fodbold, men under Michael spiller vi endnu mere offensivt. Det giver en del chancer, og selvfølgelig skulle jeg selv have scoret et par stykker i dag. Jeg skal nok hjem og øve mig lidt, griner han en smule brødbetynget.

Masser at glæde sig over

Der var stor jubel under tribunerne i Gladsaxe, og efter en sejrssang, der lød højere end nogensinde måtte Michael Laudrup forklare sig.

-Der er er mange ting at glæde sig over i dag. Vi vil fra start lægge presset højt og trækker Andreas med frem på midtbanen når vi er i boldbesiddelse. Det giver nogle gode dybdeløb, både fra Andreas og de andre midtbanespillere.

- Vi kommer frem til så mange afslutninger, at vi igen næsten gør modstanderens målmand til kampens bedste. Vi burde have lukket kampen tidligere, men Stephan har jo et par fantastiske redninger. Heldigvis bliver vi ved og får scoret de mål der skal til. Det betyder at vi kommer godt fra start efter pausen, og så havde vi jo et regnskab der skulle gøres op med AB, fortæller cheftræneren, og fortsætter:

- Vi har haft en stribe kampe mod AB hvor vi ikke har vundet, så det var også på den led en vigtig sejr. Vi har nu holdt nullet i 7 af 9 kampe i efteråret, men man må sige, at vi de sidste 10 minutter i dag gjorde hvad vi kunne for at ødelægge den statistik, griner han.

Mål og underholdning

- Det var tre gode mål, specielt Ruben Baggers var fantastisk.Jonas Kamper bør selvfølgelig også score et mål eller to, men han får til gengæld skabt en masse i løbet af kampen. Alle forsvarsspillere ser jo langsomme ud i forhold til Jonas, men i det hele taget fungerer vort offensive spil rigtig godt i dag, konstaterer en tilfreds cheftræner.

Underholdning var der masser af i Gladsaxe, og med til at levere varen var udeholdets målmand, Karim Zaza.

- Det var nu ikke min mening, at gøre det så underholdende som det var i en enkelt eller to situationer. Der skal lidt held til, men det lykkedes jo, smiler han til spørgsmålet om tunnelen på Abdul Sule.

- Det gør jeg nok ikke mange gange i resten af sæsonen. Til gengæld synes jeg vi spiller rigtig godt i dag, og selvom der ikke er så meget at lave synes jeg, at jeg er godt med i kampen. Der var nogle tilbagelægninger og lidt spil på tværs, men i det hele taget fungerede defensiven. Til gengæld brænder vi for meget.

Dagens spiller var ifølge TV3 Brøndby IF´s Thomas Kahlenberg. Kalle scorede et flot mål, og spillede i det hele taget en rigtig god kamp.

- Det var skønt at få scoret, og så på et hovedstød, griner han. Men vigtigst at vi vinder og nu kan gå ind til de kommende kampe med kæmpe optimisme i truppen. Det ser godt ud, slår midtbanekometen fast.

Og det må man give ham ret i.