Fuld kraft på stemningen

05.09.2003 00:00

Ifølge den seneste afstemning på brondby.com ligger stemningen højt på listen over faktorer, der tiltrækker stadig flere tilskuere til Brøndby Stadion. Også uden for stadion er interessen for den festlige fankultur i Brøndby stærkt stigende, og på læsernes opfordring sætter brondby.com nu fokus på stemning, tifoer og de fantastiske fans i en ugentlig stemningsrapport.

Fremgang på lægterne

Selv om opbakningen i efteråret endnu ikke har fundet samme euforiske leje, som under forårets guldjagt, er det i det seneste år til halvandet konstant gået fremad på lægterne. Tilskuertallene vokser, opbakningen kommer nu fra flere tribuner, og på udebane er der altid et stort antal Brøndbyfans til stede.

Vokalt fokuseres der på opbakning til egne spillere og til klubben, og visuelt beviste Brøndbys fans endnu en gang, at man er på forkant med udviklingen i Danmark med etableringen af Brøndby Tifo.

Alt sammen skridt i den rigtige retning, men der er stadig plads til forbedringer ifølgeClaus Sterup fra Brøndby Tifo.

-Der skal mere tryk på sangene, og flere skal synge med. Ønsketilstanden er en Faxe Tribune ? og et udebaneafsnit - hvor alle påtager sig et ansvar for at opbakningen til Brøndby IF kommer op på et nyt og højere plan.

Brøndby Inferno

Måske er man allerede er på vej i den ønskede retning. I hvert fald arbejder flere og flere grupper for at fremme opbakningen til Brøndby IF. Der arrangeres flere og flere fælles bus- og togture til Brøndby IFs kampe, der foreslås mødesteder før udekampene, og der arbejdes hårdt for at få flere med på sangene på selve stadion.

Tag med

Seneste initiativ er fra Brøndby Support, der er kommet med et tilbud om Odense tur/retur den 20. september for kun 75 kroner, ekskl. billet til kampen. Et initiativ, der bliver fulgt op på i foråret, hvis den første billig-tur bliver en succes. Det tegner forhåndsinteressen på det bliver.

- Odense er for mange den foretrukne udebanetur, med den korte afstand, det gode stadion, de mange tilskuere ? og følelsen af, at der skal arbejdes hårdt for at vinde slaget på tribunerne. Du kan komme med til Odense med Brøndby Support ved enten at købe sin billet i Brøndby Shoppen, eller online via Brøndby Supports webshop. Så tag med, og gør Odense Stadion til endnu en hjemmebane for Brøndby IF. Du vil ikke fortryde det, fortæller Claus Sterup.

Flere tiltag er i støbeskeen, og der er intet der tyder på, at Brøndby Stadion bliver mindre festlig i den kommende tid ? tvært imod!

Ekstra på brondby.com