Fan Nyt: Klar til inferno?

17.09.2003 00:00

Det føltes som en hjemmebane, da spillerne løb ind på Gladsaxe Idrætspark, da de lokale tog imod ligaens pt bedst spillende hold fra Brøndby IF. Af de 6.345 tilskuere til søndagens opgør, kunne mindst 2/3 dømt på reaktionerne ved de 3 mål, mistænkes for at have blå/gule sympatier.

Som følge af de betingelser den uoverdækkede endetribune byder på, er det ofte svært for udeholdet at skabe en gennemtrængende stemning på Gladsaxe Stadion, og søndagen var ikke den store undtagelse.

Det massive spilovertag på banen gjorde samtidig at de fleste forfaldt til at stå og nyde kampen i det gode vejr, uden at gøre sig de store anstrengelser vokalt. I stedet var det overladt til spillerne, at sørge for at de mange fremmødte Brøndby-fans fik en god oplevelse at gå hjem på, og det må man sige de gjorde.

Så det er blot at håbe på, at rigtig mange vil kvittere for oplevelsen i aften, ved at tage turen til Brøndby Stadion og gøre deres bedste for at råbe Brøndby IF frem til sejr, når AaB kommer på besøg.

Brøndby Inferno

I forbindelse med den pågældende kamp, skal det ikke glemmes, at Brøndby Tifo arrangerer ?Brøndby Inferno?: Brøndby Tifo opfordrer alle til at medbringe flag, bannere, halstørklæder og lignende til kampen, ligesom der opfordres til at man giver den en ekstra omgang med stemmebåndet..

Kampen mod AaB markerer samtidig begyndelsen på en utrolig spændende måned for alle Brøndby-fans, idet spilleplanen har maget det således, at Brøndby IF indenfor de næste 4 uger spiller mod SAS Ligaens øjeblikkelige nummer 2, 3 og 5. Oveni disse vigtige opgør, kommer de to spændende kampe i UEFA Cup'ens 1. runde mod tjekkiske Viktoria Zizkov. Dertil kommer at der efter disse kampe følger et opgør på udebane mod ærkerivalerne fra Århus.

Der er altså masser at glæde sig til som Brøndbyfan, men resultatet afhænger af folket på tribunerne. Er du med når det sker?

Ekstra på brondby.com

  • Læs mere om Brøndby Inferno her.
  • Se Brøndby Tifos website.