Fan Nyt: Fantastisk kamp

24.09.2003 00:00

En fantastisk kamp i en fantastisk kulisse. Mere kort og præcist kan man næppe beskrive lørdagens oplevelse i Odense, hvor to gode mandskaber, der begge ville fremad banen og tagetre point, samt et medlevende publikum, gjorde lørdagens kamp til en af de bedste, der er spillet i denne SAS Liga-sæson.

Og med en 1-0 sejr som udbytte af anstrengelserne, kunne de mange tilrejsende Brøndby-fans drage fra Odense i godt humør. De havde fået hvad de kom efter, og kunne notere sig, at den massive opbakning til Brøndby IF kampen igennem havde båret frugt.

Laudrups drenge entrer banen i Odense

Et par tusinde medrejsende fans bidrog til underholdningen med en flot støtte til udeholdet En støtte, der fortsatte hele kampen indtil Kim Milton kort fløjtede af, og de mange Brøndby-fans atter kunne bryde ud i jubel ? for ottende gang ud af elleve mulige i efteråret.

Fuldt hus i fuldt program?

Medtre hjemmekampe på blot 12 dage, et europæisk opgør og kampe mod ligaens øjeblikkelige nummerto og fem, er der lagt op til en utroligt spændende periode, hvor Brøndby IF får brug for samme intense opbakning som i Odense.

Og der er scoret!

Et godt udgangspunkt før returopgøret i Tjekkiet omtre uger, samtni point modtre af de værste konkurrenter til SAS Ligaens trone må stå højt på ønskelisten hos enhver Brøndby-fan. Første skridt blev taget i Odense, det næste tages i aften.

Jo flere af jer der kigger forbi Brøndby Stadion til de kommende kampe, og jo flere af jer, der gør jeres bedste for at drive holdet frem ad banen, desto større er sandsynligheden for at Brøndby IF trækker sig sejrrigt ud af detre kommende opgør.

Ekstra på brondby.com