En glad aften i Odense

21.09.2003 00:00

I en god kamp præget af intensitet og fight vandt Brøndby IF i går aftes 1-0 over hjemmestærke OB, der ikke havde tabt en kamp på eget stadion i næsten et år.Begge hold leverede en spillemæssig flot første halvleg, med udeholdet som bedst og mest effektiv. Anden halvleg blev mere en kamp på OBs premisser, men Faxes og Laudrups drenge leverede en flot fight, og holdt nullet for 8. gang dette efterår.

Der var lagt op til en spændende kamp i Odense, og spillerne var tændt fra aller første håndtryk.

Andreas Jakobsson fokuseret på opgaven. Som altid.

Karim Zaza leverede endnu en flot præstation foran sit gamle hjemmepublikum. 'Mr Clean Sheet' fylder stadig meget i bevidstheden hos odenseanske fodboldfans.

Dan Anton i én af hans utallige boldberøringer. Anton spillede igen en solid kamp og hjemmeholdet havde svært ved at komme forbi.

Thomas Kahlenberg scorer igen et flot mål. Denne gang efter fornemt arbejde af Mattias og Kamper.

Faxe er igen oppe af stolen. Per Nielsen mente efter kampen, at Faxes fightervilje har bidt sig fasti truppen, og gav en stor del af æren for sejren til assistent-træneren.

Brøndbys mange fans leverede en flot præstation på lægterne.

Thomas Kahlenberg har for alvor fået hul på bylden.Med to mål i de seneste to kampe har han en stor andel af Brøndby IF's nuværende succes.