Dagens træning: Tilbagevenden

08.09.2003 00:00

Her til formiddag lignede dagens træning en helt almindelig en af slagsen, hvis ikke lige det havde været for det 'nye' ansigt på banen. Efter at have tilbragt de sidste mange måneder i styrkerummet, var det en småbleg Ronnie Bendtsen der havde fundet støvlerne frem igen. De hvide ben havde forud for dagens træning holdt træningspause i lang tid efter en kompliceret skade i foden, men den unge venstrebens tekniker klarede dagens strabadser rigtig fint, og umiddelbart efter træningen var glæden da også stor hos Bendtsen.

- Det var rigtig dejligt. Jeg har kunne spille lidt derhjemme i weekenden, og valgte derfor at træne med i dag. Det er lang tid siden jeg har været på banen, men jeg synes helt klart det gik bedre end jeg har frygtet. Jeg kunne deltage i mere end jeg havde troet og jeg kan godt mærke jeg mangler lidt boldføling, men det skal nok komme. Foden er rimelig øm nu, men nu må vi se hvordan den reagerer resten af dagen, lød det optimistisk fra Ronnie Bendtsen.

Selvom gensynsglæden med holdkammeraterne og træningsbanen var stor, var svaret fra Bendtsen, på spørgmålet om han ikke ville savne styrkerummet, ganske klart.

- Ha ha, jeg må jo nok lige op i styrkerummet og hilse på maskinerne. Jeg har trods alt tilbragt meget tid deroppe. Det bliver nok også nødvendigt at nedtrappe min tid deroppe, lød det fra en storgrinende Ronnie Bendtsen.

Ruben Bagger havde snøret støvlerne godt forud for dagens træning. Bomstærke Bagger viste storformen og satte en tyk streg under sine kvaliteter, bl.a. som målscorer.

Dan Anton Johansen var i fredags et smut i Vedbæk, hvor den stærke forsvarsspiller deltog i A-landsholdets træning forud for onsdagens EM-kvalifikationskamp.

Eftersom flere spillere er på rejse med diverse landshold og nogle havde fået fri efter gårsdagens DS-kamp, var der kun 9 spillere til træningen, mens rutinerede kræfter som John Faxe, Michael Laudrup og Mogens Krogh trak gennemsnitalderen væsentlig i vejret. I fravær af målmandstræner Jørgen Henriksen, der for tiden træner A-landsholdets målmænd i Vedbæk, har Mogens Krogh fungeret som målmandstræner for Ankergren og Zaza.

Ekstra på brondby.com