Dagens træning: Startede godt, sluttede...

15.09.2003 00:00

Humøret var i top i formiddags, da spillerne mødte til dennes uges første træning. ar Dalgas var først til at møde brondby.coms udsendte med et stort smil, da spillerne nåede træningsbanen. Godt nok kom Dalgas ikke på scoringstavlen, selvom han reelt kun var en fingernegl og en aluminimums ramme fra, men den humørfyldte tekniker havde andet at fejre...

- Jeg var et eneste mål fra fuld pladde, du! Et eneste mål... jeg må da have rekorden nu, var Dalgas ord med henvisning til fredagens spilleforslag i BrøndbyTips.

- Jeg ramte det hele, lige med undtagen af Måljagten, hvor Esbjerg blot skulle score et enkelt mål. For det ikke skal være løgn, havde jeg også spillet et par andre kuponer hvor jeg fik gevinst, så det var en rigtig god weekend. Tror derfor jeg stopper på toppen i BrøndbyTips, grinede Dalgas.

Ak, ak...Dalgas kan alligevel se frem til en ny omgang BrøndbyTips forud for onsdagens kamp mod AaB. Som bekendt smeder man mens jernet er varmt!

Dalgas mulig målscorer på onsdag...?

Desværre sluttede dagens træning ikke så godt som den startede, for en afsluttende skudtræning for Karsten Johansen, er Ankergren, Peter Foldgast og Niki Zimling endte grueligt galt, da sidstnævnte med et kanonskud ramte kameramandens allerhelligste eje...

Niki Zimling dribler godt, har et godt blik for spillet og sparker som en hest!

Niki Zimling kom i fokus efter træningen med sit skud over mål. På billedet er Zimling også i fokus, iklædt hvid trøje.

Ekstra på brondby.com