Dagens træning: Kamper på cyklen

10.09.2003 00:00

Efter U-21 landskampen i går for Danmark, var Allan Olesen, Thomas Kahlenberg og Jonas Kamper i dag tilbage i klubben. Mens Allan Olesen og Thomas Kahlenberg deltog en smule i træningen, inden de luntede en tur rundt om træningsanlægget, måtte Jonas Kamper holde sig indendørs. Efter at have tilbragt 10 dage i træningslejr med landsholdet, havde et overbelastet knæ brug for lidt hvile, efter at have spillet alle 90 minutter i går.

- Jeg er en smule øm nu. Det er bedre at holde en lille pause nu, frem for at skulle holde en lang pause senere. Knæet er en smule overbelastet og hvis det ikke får en smule hvile, kan jeg risikere at det bliver værre. I dag har jeg cyklet, men jeg håber dog at kunne komme på træningsbanenallerede i morgen, forsikrer Jonas Kamper.

Pletskud af Jonas Kamper.

Kamper gjorde til formiddag Auri og Kim Dauggard selskab i motionsrummet. Selvom Auri har lange udsigter til et gensyn med træningsbanen, var humøret helt i orden.

- Det er rigtig kedeligt at være herinde, og jeg glæder mig til jeg er tilbage på banen igen. Jeg kan godt lave nogle ting, men så længe jeg har skinnen på, kan jeg ikke bøje benet så meget endnu. Det er bare ærgerligt at være skadet nu hvor vi spiller så mange kampe. I aften skulle jeg jo have spillet landskamp mod Færøerne, med Jón Rói på holdet. Det kunne have været rigtig sjovt, smilede Auri.


Auri i aktion på Brøndby Stadion. Om et par måneder er han atter på banen igen.

Mens litauiske Auri har lange udsigter til at skulle træne sammen med de andre spillere, regner Kim Daugaard allerede med at være på banen i morgen.

- I mandags mærkede jeg lidt til en lille småskade, og jeg har derfor holdt et par dages pause, men jeg tror jeg kommer på banen i morgen. Selvom det har regnet, har jeg da været ud og løbe i dag, kom det med et smil fra Kim Daugaard.