Dagens træning: Jonson tilbage

16.09.2003 00:00

Dagen før onsdagens prestigeopgør mod AaB på Brøndby Stadion i SAS Ligaen, var svenske Mattias Jonson atter tilbage på træningsbanen, efter en ufrivillig pause pga. sygdom. Den stærke kantspiller måtte melde fra til søndagens kamp mod AB, men meldte sig i dag atter klar til nye udfordringer. Jonson virkede overhovedetikke påvirket af sygdommen og havde i dag skruet støvlerne godt på, hvilket assistentræner John Faxe ikke undlod at kommentere.

- Det kunne være du skulle være syg lidt oftere, Mattias. Du sparker jo det hele ind i dag, var den spydige kommentar fra Faxe, hvilket var til stor morskab for spillere og trænere.

Mattias Jonson er klar til kampen i morgen!

Cagara tilbage igen

Dagen i dag bød også på et glædeligt gensyn med unge Dennis Cagara, der ien rumtid har ligget i sygesengen. Dennis Cagara døjer med leverbetændelse i den milde form. En tyrkisk født ynglingespiller i klubben er formentlig blevet smittet under et familieophold i hjemlandet, hvorefter Dennis Cagara efterfølgende skulle være blevet smittet af spilleren under et træningsophold for klubbens unge talenter i England.

- Jeg må ikke lave noget fysisk og der bliver løbende taget blodprøver. Det er ikke til at sige hvornår jeg er klar igen, men jeg kan næsten ikke vente, var kommentaren fra Dennis Cagara.

Cagara må vente lidt endnu før han atter træner med holdkammeraterne.

Ekstra på brondby.com