BrøndbyTips: Dalgas gentager succes

16.09.2003 00:00

Det går bare forrygende i BrøndbyTips for tiden! Forrige gang levede Dennis Cagara en pragtpræstation på en chance double, hvor Tipstjenestens brugere kunne vinde pengene over 20 gange igen. Forud for søndagens 3-0 sejr over AB var det så Kaspar Dalgas der skulle forsøge at løfte arven efter Dennis Cagara, og lad det være sagt med det samme. Kaspar Dalgas leverede en fremragende præstation.

Et sølle mål var til hindre for fuld gevinst på alle spillerforslagene. Dalgas forudså både 3-0 sejren over AB, samt Thomas Kahlenberg som første målscorer i kampen, mens det også blev til flotte kuponer på Den Lange. Kaspar Dalgas får derfor endnu engang æren af at give spilleforslag til BrøndbyTips.

- Jeg er ikke meget for det. Nu er der jo et kæmpe pres på mine skuldre. Det gik rigtig godt sidst, og jeg tror jeg har fundet nogle gode fiduser denne gang. Det bliver en spændende kamp mod AaB i morgen, men jeg er overbevist om at vi vinder. Umiddelbart tror jeg ikke vi vinder så stort, men det er svært at spå om. Vi producerer mange chancer og hvis vi formår at udnytte dem, kan vi godt vinde stort, men umiddelbart tror jeg Ruben Bagger scorer kampens eneste mål,vurderer Kaspar Dalgas.

Matchen

Kamp nr.4 Brøndby IF- AaB

  • Ciffertips: 1-0 til odds 6,50
  • Første Målscorer: Ruben Bagger til odds 5,00
  • Halvleg/fuldtid: X/1 til odds 2,85

Spil direkte på Matchen.

Den Lange

Den sikre double

  • Kamp 44. Viborg - FC København: 2 - odds 1,70
  • Kamp 54. Herfølge- OB: 2 - odds 1,75

Samlet odds 2,98

Chance doublen

  • Kamp 13. Glasgow Rangers- Stuttgart: 2 - odds 3,05
  • Kamp 20. Milan -Ajax (0-1): X - odds 3,45

Samlet odds 10,05

Spil på Den Lange.


Læs et resume af Kaspar Dalgas'spilleforslag senere her på brondby.com

Ekstra på brondby.com