Billeder fra kampen mod FCM

29.09.2003 00:00

11.314 tilskuere blev i går vidne til en fremragende kamp på Brøndby Stadion, der dog for en gangs skyld ikke resulterede i hjemmesejr. Ubarmhjertigt som fodbold til tider er, var det stik mod spil og chancer FC Midtjylland, der med flot kontil, slog Laudrups tropper 3-1. Nederlaget betød samtidig at Brøndbyholdet måtte afgive 1.pladsen i SAS Ligaen til den kommende modstander, Esbjerg.

Ruben Bagger og Jonas Kamper havde god grund til at have de store smil fremme i kampens første 35 minutter, hvor Laudrups tropper dominerede kampen totalt.

Ofte var der dømt power-play foran Faxe-tribunen i første halvleg, her illustreret med Martin Retov med en mur af sort klædte forsvarsspillere foran sig.

Mattias Jonson var ligesom resten af de offensive spillere ikke skarp i går, men pyntede dog på resultatet med en scoring i slutningen af kampen.

Foldgast var i første halvleg en indpisker med sin agressivitet og udstråling.

Peter Foldgast spillede en udmærket kamp som central angriber, men kom ikke frem til de store målchancer.