Walk of Fame en succes

15.10.2003 00:00

Brøndby Stadions Walk of Fame er allerede nu så stor en succes at området foran CP Indgangen nu udvides til det dobbelte. Indtil videre har 31 Brøndbyspillere fået nedlagt en flise med deres navn på. Ideen er at ære de spillere, der får plads på Walk of Fame over for især fans og andre der besøger Brøndby Stadion.

Arbejdet med udvide Walk of Fame er i fuld gang, således området kan stå klart når Laudrups drenge på næste onsdag tager imod Viborg

Området bliver mere end dobbelt så stort som hidtil

Også fans kan få nedlagt en flise med deres navn. Det sker ifølge Brøndby IF's kommercielle direktør, Bruno Nørregaard, for at markere den særlige samhørighed der er mellem fans og spillere i Brøndby IF.

- For Brøndby IF har det altid været vigtigt at bringe spillerne tættere på tilhængerne. Derfor er det naturligt for os at give plads til trofaste fans på Walk of Fame, og derfor vil det være muligt for fans at købe en sten og få sit navn lagt ned i fortovet sammen med spillerne, fortæller Bruno Nørregaard.

Brøndbyanfører Per Nielsen fik som en af de første plads på Walk of Fame

Som noget nyt kan også sponsorer i Brøndby IF markere deres tilhørsforhold til de blå-gule med en flise, og de første sponsorer har således fået plads på Walk of Fame.

Plads på Walk of Fame

Læs mere om hvordan du sikrer dig en plads på Walk of Fame som:

Du skal have Adobe Acrobat Reader installeret for at kunne se brochurerne.

Ekstra på brondby.com

  • Læs mere om Walk of Fame og se initiativtager Bruno Nørregaard ønske den første fan på Walk of Fame til lykke her.