Vellykket afsluttende træning

15.10.2003 00:00

SAS-maskinen med godt 200 sponsorer, spillere og officials landede planmæssigt i Prags internationale lufthavn i dag. Vejret var overskyet, tørt og småkoldt. Spillernes træning var rykket en time, men til gengæld bød træningen på op til flere sjældenheder. Udover der som vanlig var højt humør og god intensitet, scorede John Faxe et af sine sjældne mål, mens også Peter Foldgast brillierede med et hælsparksmål.

Dagens 30-års fødselar Per Nielsen stod dog for dagens perle, da anføreren saksesparkede bolden helt op i krogen. Fantastisk scoring og en rigtig god afslutning på træningen der foregik på Viktoria Zizkovs stadion, der må betegnes som lille og intermistisk.

Spillerne trænede i dag på Viktoria Zizkov stadion.

Der var god grund til smil på læberne blandt spillerne, og cheftræner Michael Laudrup udtrykte efter træningen da også stor optimisme forud for returopgøret i UEFA Cuppen.

- Det er en kamp hvor der både skal arbejdes og spilles. Stillingerne i de to ligaer er fuldstændig ligegyldige. Kampen i morgen er Zizkovs chance for at redde sæsonen og de vil sikkert gøre hvad der står i deres magt. Det er de samme spillere, men et helt andet hold i forhold til dem der slog Rangers ud af UEFA Cuppen sidste år. Vi bør simpelthen være et bedre hold. Starten er utrolig vigtig og jeg tror vi går videre samlet, udtaler Michael Laudrup.

Flere lokale medier var naturligvis interesserede i at høre lidt om hvem der skulle starte inde på Brøndby IFs hold, samt hvad man kunne forvente af dem. Dertil svarede Laudrup kort og godt.

- De kan forvente et hold med stor selvtillid!

Truppen mod Viktoria Zizkov

Karim Zaza
er Ankergren
Niki Zimling
Kim Daugaard
Dan Anton Johansen
Andreas Jakobsson
Thomas Kahlenberg
Per Nielsen
Martin Retov
Morten Wieghorst
Dennis Flinta
Ruben Bagger
Jonas Kamper
Thomas Hansen
Mattias Jonson
Peter Foldgast
Allan Olesen
Ronnie Bendtsen

Ekstra på brondby.com