Stimen fortsætter efter god 2.halvleg

29.10.2003 00:00

De 15067 fremmødte tilskuere fik hvad de kom efter i aftenens SAS Ligaopgør mod Frem på Brøndby Stadion. Laudrups tropper vandt fortjent 3-1 over Frem med Ebbe Skovdahl i spidsen, selvom Mirko Selak allerede efter fire minutters spil bragte oprykkerne foran.

1. halvleg var set med Brøndbyøjne ikke vanvittig ophidsende, og Frem'erne kunne gå til pausen med oprejst pande. Halvlegen igennem stod Frem godt på banen, og da Brøndbyspillerne samtidig ikke formåede hverken at sætte sig igennem eller presse gæsterne, var det ikke helt uforståeligt der blev råbt lidt fra tribunerne ved pausefløjtet.

Nøgternt set var Selaks flotte scoring, hvor Frems topscorer flot sparkede bolden over i det lange hjørne, første halvlegs eneste højdepunkt, selvom Mattias Jonson kort forinden havde en stor mulighed i den anden ende.

Teen virkede igen

Straks fra anden halvlegs start var Brøndbyholdet som forvandlet, og Frem-spillerne blev presset over hele linien. På tre gyldne minutter blev kampen vendt 180 grader,og størstedelen af tilskuerne fik noget at varme sig på.

Karsten Johansen, som var blevet skiftet indi stedet for en småskadet Ruben Bagger,var manden bag den første Brøndbyscoring, da han flot sled sig fri i feltet og resolut sparkede bolden ind bag Jørgen Nielsen i Frem-målet.

Blot tre minutter senere kunne en ellers noget anonym Jonas Kamper modtage hyldesten fra Faxe-tribunen, da han efter en flot solotur, scorede med en tør venstrebensafslutning ved den nærmeste stolpe.

Brøndby på det meste

Resten af halvlegen stod der Brøndby på spillet, og Frem-spillerne havde store vanskeligheder ved at få spillet til at hænge sammen, hvilket specielt hjemmeholdets presspil havde stor ære i. Enkelte kontrastød blev det dog til for Frem, og specielt Søren Larsen kunne ærgre sig efter en meget stor hovedstødsmulighed der gik lige forbi Karim Zazas ene stolpe.

I det 77. minut afgjorde en velspillende, og meget formstærk Mattias Jonson kampen på smukkeste vis. Et kort træk ind i banen og en følt bold helt over i modsatte krog sattte et perfekt punktum på en trods alt ganske god SAS Liga kamp.

Unge Thomas Hansen spillede i fraværet af karantæneramte Per Nielsen hele kampen i midterforsvaret, og det var fuldt forståeligt han efter kampen blev kaldt til Faxe-tribunen til en ekstra hyldest, for med god støtte af en suverænt spillendeAndreas Jakobsson, spillede Thomas Hansen en rigtig god kamp, med flere vigtige indgreb, veltimede tacklinger og vundne hovedstødsdueller.

Kampforløb: Brøndby IF - BK Frem