Statistik: Revanche til gode

31.10.2003 00:00

Der er en særlig god grund til at gøre det godt, når Brøndbys spillere går ind til lørdagskampen mod FC Midtjylland. Det var nemlig ulvene, der tilføjede Brøndby det seneste nederlag i SAS Ligaen. Den 28. september blev det 1-3 på Brøndby Stadion, men siden da har ligaens førerhold vundet fem kampe i træk med en score på 10-2.

FC Midtjylland har derimod ikke rigtig været stabile siden de to holds møde for godt en måned siden. 4-1 over Frem og 7-1 over FC Nordsjælland er blevet fulgt op af 0-2 mod Herfølge, 2-3 mod AaB og senest 0-2 mod Esbjerg. FC Midtjylland har mistet kontakten til topholdene, og Brøndby fører foran fusionsklubben med hele 12 point.

Statistisk set står det meget lige mellem de to mandskaber, der har mødt hinanden 10 gange i SAS Ligaen. Brøndby har vundet tre gange, FC Midtjylland to og hele fem kampe er endt uafgjort. Sådan endte det især i starten, hvor de to hold delte i de fire første møder.

Jubelscener fra 3-0 sejren over FCM i årets pokalfinale

Kanon-statistik på Ikast Stadion

Brøndby har dog en helt fantastisk statistik på det gamle stadion i Ikast, der danner rammen om en ligakamp mellem de to hold for sidste gang, inden FCM rykker ind til det nye stadion i Herning fra forårssæsonen.

I hele ligaen har Brøndby endnu ikke prøvet at tabe på Ikast Stadion - uanset om modstanderens navn har været FC Midtjylland eller Ikast fS. Brøndby har spillet der 11 gange og vundet seks samt spillet fem uafgjort. I sin tid mod Ikast fS var statistikken i det hele taget helt forrygende. 14 kampe endte med 11 sejre og tre uafgjorte. På Ikast Stadion fem sejre og én uafgjort.

Scoringsstatistikken er også god for Brøndby. De blå-gule fører samlet 18-13 mod FC Midtjylland, mens det endnu ikke er lykkedes for den midtjyske klub at holde Brøndby fra at score. Heller ikke som Ikast fS.

Produceret i samarbejde med NetSuperligaen.dk- brondby.coms statistik-samarbejdspartner.

Ekstra på brondby.com