Spiller-reaktioner efter sejren

19.10.2003 00:00

Per Nielsen smiler med det ene øje og kniber det andet en smule anstrengt sammen, når han skal fortælle om oplevelserne på banen i Århus her til eftermiddag.

- Vi fik 3 point og det er fint. Jeg synes vi spiller en rigtig god kamp indtil de sidste 20 minutter, hvor det er mere fight end poleret fodbold. I første halvleg specielt producerer vi masser af chancer, men vi får ikke scoret mere end det ene mål. De arbejder dog rigtig godt oppe foran, så der er egentlig ikke noget at være utilfreds med. Fra vores side?

Det sidste kommer med en slet skjult hentydning til ophavsmanden, der valgte at give Per Nielsen et gult kort for brok. Eller hvad?

- Jeg ser Karim løbe helt op til midterlinien og sige noget til dommeren. Jeg prøver at mane lidt til ro, og han smider mig væk. Det eneste jeg siger til ham er, at mit anførerbind vel må have den betydning, at jeg godt må tale til ham i den situation, men det var åbenbart nok til, at give mig gult. Det er lidt grotesk, når man ser hvad der gik forud. Han mistede jo totalt grebet om kampen, desværre.

- Vi var godt forberedt på fighten i anden halvleg, og vi har rimeligt styr over kampen. Der sker nogle ting vi ikke har så stor indflydelse på, men jeg synes vi holder koncentrationen og sejren er da fuld fortjent. Den første times tid spiller vi jo rigtig god fodbold.

- Det er altid dejligt at spille i Århus. Der er mange folk på lægterne og stemningen er i top. Når vi så også vinder er det bare endnu bedre, og vi er kommet virkelig godt ind i den travle periode. Den udvikling skal vi bare fortsætte med mod Viborg på onsdag!

Martin Retov

- En dejlig og vigtig sejr. Min første i Århus i øvrigt, så det kan jo ikke være bedre. Jeg selv bør lave et mål, og har åbenbart masser af tid til at tage den ned, er jeg lige blevet fortalt. Vi får ikke lukket den helt og er måske lidt under pres til sidst, når de smider en masse lange bolde ind i feltet. For mig at se har de dog fuld kontrol derinde.

- Desværre må jeg gå ud med en blodsamling efter et slag, men forhåbentlig er jeg klar allerede på onsdag. Jeg ser ikke rigtigt hvad der sker i situationen, men får at vide at det ligner én af den slags tacklinger man har set før herovre.

- Det er selvfølgelig lidt ærgerligt, men det er der ikke noget at gøre ved. Jeg glæder mig bare over sejren og de 3 point efter endnu en god kamp.

Morten Wieghorst

- Første halvleg var god, og vi når ikke helt op i samme tempo i anden. Til gengæld leverer vi en god fight, og så får Kalle den heldigvis lusket ind, og sikret sejren.

- Mit eget mål var et af de lidt mere usædvanlige. Ruben og de andre påstod ellers at jeg ikke kan score udefra, men det gik jo meget godt. Det fortalte jeg ham da også lige efter scoringen, så nu er det vist slut med den slags sludder, griner vice-anføreren, og tilføjer

- Den blev godt nok rettet af, men den havde da gået ind alligevel. Helt sikkert. Og så er det kun det første af mange, bare vent!

- Kampen bliver skæmmet af nogle ret hårde frispark, og desværre har både Kalle og Retov fået nogle slag. Hvad der bliver dømt og givet kort for kan vi ikke lave om på nu, så vi ser frem til næste kamp, som jo allerede er på onsdag mod Viborg. Det skulle gerne blive endnu en sejr, og så er efteråret jo ved at være helt pænt, konstaterer han med et stort grin.

Næste kamp foregår på Brøndby Stadion onsdag d. 22 oktober kl 18.30, hvor Viborg FF kommer på besøg.