Poul Hansen: Brøndby kender spillerne

18.10.2003 00:00

Kort efter fredagens træningen i Aarhus, lykkedes det brondby.com at få fat i cheftræner Poul Hansen for en kort kommentar inden søndagens opgør. AGF-træneren beretter, at Brøndby IF på søndag møder et særdeles skadesramt AGF-mandskab.

Træningen viste, som århusianerne har frygtet hele ugen, at hjemmeholdet er kraftigt stækket før søndagens kamp på Århus Stadion.

- Det bliver nok ikke så offensivt, som vi kunne ønske os på vores egen hjemmebane, griner Poul Hansen i mobiltelefonen, men afviser samtidig ikke, at den skadesramte trup kan blive en psykologisk faktor.

Psykologi

Det er før set, at 10 mand spiller med større kampvilje, måske endda bedre, hvis en spiller får det røde kort tidligt i en kamp. Poul Hansen håber på et lignende scenario på søndag, hvor en del nye spillere får mulighed for at vise deres værd, og derfor vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne.


Sidst Brøndby spillede mod AGF var der grund til jubel.

- Det blev som vi havde frygtet hele ugen. Vi har kun ti markspillere klar fra den professionelle trup. Navid Dayani hedder vores juniorspiller, som kommer til at snuse til stemningen i SAS-ligaen. Derudover udtager vi tre amatørspillere fra DS-truppen, siger Poul Hansen.

I løbet af ugen blev Alex Nørlund og Tom Christensen ellers meldt klar til søndag, men fredagens formiddagstræning viste, at Jeffrey Aubuyn ikke kan spille efter en mindre fibersprængning i baglåret. Wade Barrett er heller ikke aktuel, selv om foden så småt er i bedring. Ydermere pådrog Tomasz Mazurkiewicz sig en lyskenskade, da han var hjemme og spille landskamp for Polen i weekenden.

Ikke noget nyt

Brøndby må passe på, ikke at undervurdere AGF?erne, og det er Poul Hansen også sikker på de gør. Passer på altså.

- Brøndby kender jo de spillere, der starter inde, så der er ikke så meget nyt under solen dér. Men det bliver nok ikke angrebsfodbold med fuld fart over stepperne fra vores side, siger Poul Hansen med en lumsk tone.

Spillet på banen i morgen vil afsløre mere.