Per: Ingen grund til store ord i pausen

26.10.2003 00:00

- Første halvleg var bare skidt over hele linien. Der er ingen der kan være indstillingen bekendt de første 45 minutter, og da vi kom ind til pausen var der faktisk ikke nogen grund til at tale med store ord. Vi vidste det jo godt, alle sammen.

Per Nielsen sætter ord på en halvleg, der vel nok var det dårligste man har set Brøndby IF spille siden Michael Laudrup og John Faxe Jensen overtog holdet sidste år.

- Vi var pisseheldige vi ikke var bagud i pausen. Havde AB haft tur i den kunne de have ført med 2 eller 3 mål, og det havde vel været fortjent nok.

- Anden halvleg er godkendt. Vi har bevist mange gange, at vi kan spille langt bedre fodbold, og det gjorde vi efter pausen. Vi spiller som et hold, går ind i nærkampene, flytter os for hinanden og begynder at ramme med afleveringerne. Vi får skabt en del helt fremme, og alt i alt kan vi være tilfredse med det meste af de sidste 45 minutter.

Det positive?

Michael Laudrup fortæller om kampen:

- For at starte med det positive, så vil jeg lægge vægt på sejren, og på vores anden halvleg. Ikke at vi brænder så mange chancer igen, men spillemæssigt er anden halvleg godkendt. Første halvleg derimod?

- Det var en ørkenvandring! Jeg tror ikke jeg har set dette hold spille dårligere siden første halvleg af den sidste kamp mod Silkeborg. Jeg ved ikke hvad der sker, men indstillingen var ikke god nok.

- Man kan sige, at vi selv sætter forventningspresset højt, når vi spiller kampe som den mod Viborg, men det er ikke nogen undskyldning for første halvleg i dag, dén kan ikke accepteres. Det var vel kun Mattias Jonson, der spillede OK, resten var langt under standard.

- Vi vælger at give Karsten Johansen og Allan Olesen tid fra start i dag. Vi er ved at ryge ind i nogle karantæner, og så er det vigtigt at afløserne er inde i rytmen. Udskiftningen af Kalle var planlagt, han har været lidt syg op til kampen, og vi vil gerne have alle klar allerede onsdag.

- Sejren er fortjent nok. AB får ikke scoret på deres chancer, og vi brænder også en del. At vi kommer bedst ud af det, resultatmæssigt, er der dog ikke rigtigt noget at indvende imod, synes jeg.

Endnu et svenskermål

- Jeg må vel også kalde mit for et pismål, smiler Mattias Jonson træt. Jeg synes det går fint for mig i øjeblikket rent spillemæssigt, og i anden halvleg kommer vi igennem mange gange. Jeg burde nok have lavet 2-3 mål i dag.

Om målet:

- Jeg tror det er Jonas, der slår bolden over. Jeg får tæmmet den med brystet og sparket den ind. Chancen var egentlig ikke lige så stor som de to jeg havde før scoringen, men det er skønt nok at score. Og igen måtte der jo en svensker til, griner han.

Ruben Bagger i ny rolle

- Det var aftalt at jeg skulle ind og spille pladsen lige bag angriberen, da Kahlenberg skal spares lidt. Jeg plejer at spille helt fremme, men det er helt fint. Det betød at jeg måtte helt hjem nogle gange, men jeg synes at det går ok i dag ? jeg er jo også kun med i anden halvleg, konstaterer Ruben Bagger tørt.

- Vi kommer til en hel del i anden halvleg, og bedømt på den tid jeg var på banen var sejren ganske fortjent. AB har ikke så meget, og vi kunne vel godt have scoret 2-3 mål mere uden nogen kunne brokke sig. Vi vandt, og det er trods alt det der tæller i tabellen, slutter Bagger af.

Ekstra på brondby.com