Per: Ikke mod os!

24.10.2003 00:00

- Det er noget af en opgave, som vores gode ven, Henrik Jensen, har påtaget sig, må man sige. De ligger sidst i rækken og har haft problemer med at få det til at køre, og på den baggrund er det klart, at de snart skal til at få skrabet nogle point sammen så de ikke bliver isoleret i bunden, lyder anfører Per Nielsens vurdering af søndagens SAS Liga-opggør i Gladsaxe.

AB ligger for tiden nederst i SAS Ligaen med 7 point efter 13 kampe, 10 nederlag, 2 sejre og en enkelt uafgjort er det blevet til indtil videre, så det er ved at være på tide at skuden vender, hvis de grønblusede vil have endnu en sæson i den bedste række.

- For Henriks skyld håber jeg, at det lykkes for dem at redde sig, det bliver bare ikke i denne runde de kommer i gang! kommer det med fast stemme fra Per Nielsen.

Anføreren efterlyser flere mål

Mod Viborg skulle vi helt hen til det 88. minut før Andreas Jakobsson endelig omsatte det massive Brøndbypres mod Onyzkos mål til scoring. Det skulle der gerne ændres på i søndagens opgør.

- Som de fleste vel efterhånden erkender, spiller vi fremragende fodbold i øjeblikket. Der er altid ting der kan forbedres, for eksempel skulle vi meget gerne blive skarpere på dødboldene igen. Spillemæssigt har vi heller ikke toppet, og jeg er overbevist om, at vi vil fortsætte den positive udvikling. Mod AB skal vi fortsætte med en 100 % indsats, så kan det sagtens blive endnu bedre endi Viborg-kampen, afslutter anføreren.

Ekstra på brondby.com