Ove C.: Megaforrygende atmosfære

21.10.2003 00:00

brondby.com fangede Viborgs cheftræner Ove Christensen i bilen på vej hjem til Aalborg efter mandagens formiddagstræning. Hvilke Brøndby-spillere skal Viborg FF passe særligt på?

- Vi skal passe på det hele! Men ikke mere, end at vi tilgodeser vores eget spil. Brøndby er et meget stærkt hold, der er godt kørende for tiden. Vi ved præcis, hvordan de praktiserer deres spil, ligesom Brøndby ved, hvordan vi plejer at praktisere vores spil, siger Ove Christensen.

Jonson udfordrer i 2-2 kampen på Viborg Stadion

Cheftræneren for ?De Grønne? løfter overfor brondby.com en flig af det taktiske oplæg forud for kampen, uden dog at komme nærmere ind på, hvordan midtjyderne forestiller sig, at drengene fra Vestegnen skal tæmmes på egen bane onsdag.

- Der er to forudsætninger for at vi kan få et godt resultat med hjem: På den ene side skal vores forsvarsorganisation have det sidste pift af styrke og sikkerhed, og på den anden side skal vi fastholde den gode offensive angrebsfodbold, som vi har praktiseret i store perioder af vores kampe. Men først og fremmest må vi lade være med at lave dumme fejl, for vi er på det seneste blevet hårdt straffet efter forsvarsfejl, indrømmer den tidligere AB-træner.

Nyder at opleve Brøndbys supportere

Ove Christensen hilser Jakob Glerups tilbagekomst til holdet efter overstået karantæne velkommen, men mener samtidig, at ethvert hold skal kunne undvære en spiller eller to. Viborg FF?s cheftræner understreger ligeledes, at det altid er en fornøjelse at komme til Brøndby Stadion.

- Det er en kæmpe motivation for os at komme til Brøndby Stadion. Der er en mega-forrygende atmosfære, og vi nyder at opleve Brøndby-supporternes begejstrede og medrivende støtte ved Brøndbys hjemmekampe. Det sætter holdet yderligere op til at yde sit bedste. Samtidig er Brøndby et rigtig stærkt hold, som gør, at vi bliver trukket med op på vores højeste niveau, udtaler Ove Christensen.

Og det var vi mange der ikke forstod noget som helst af

Brøndbydominans uden resultat

Cheftræneren husker tydeligt den omvendte kamp på Viborg Stadion den 17. august i år, hvor Viborg hentede en tidlig 2-0-føring til Brøndby. Kampen endte 2-2, og begge mandskaber havde store chancer i den hektiske slutfase, der også udmøntede sig i et rødt kort til Thomas Kahlenberg.

- Det kunne være godt med et lignede kampforløb. Dengang dominerede Brøndby første halveg, mens vi sad godt på begivenhederne i anden halveg, siger Ove Christensen.

Sidst Viborg FF vandt på Brøndby Stadion daterer sig helt tilbage til den 11. september 1998, hvor det til gengæld blev til en storsejr på 5-2. Traditionelt har viborgenserne det typisk svært på Brøndby Stadion.

Onsdag aften må der næsten være lagt op til offensiv fodbold fra Michael Laudrups stormtropper.

Ekstra på brondby.com