Mattias: Det var et pis-mål!

22.10.2003 00:00

Der er stor tilfredshed i Brøndby-lejren efter den vigtige sejr over Viborg. Men også lettelse over, at retfærdigheden skete fyldest og at sejren kom i hus i sidste øjeblik. 88 minutters afslutningstræning endte heldigvis med et mål ? et rent pismål ifølge Mattias Jonson.

Per Nielsen

- Det var dejligt. Vi spiller en god kamp igen, skaber masser af chancer og bør selvfølgelig score nogle flere mål. Det er ikke fordi vi brænder meget, men vi skal være lidt mere skarpe.

- Vi aftaler i pausen at vi bare skal fortsætte, men koncentrere os om ikke at smide det hele væk ved at give dem et mål. Vi spillede til nul igen og skabte chancer fremad banen, så der er mange positive ting at tage med fra kampen.

- Specielt på dødboldene skal vi dog være stærkere. I starten af sæsonen scorer vi 7 mål efter dødbolde, og siden har vi ikke scoret. Det må vi lave om på, og det arbejder vi selvfølgelig med på træningsbanen.

- Vi har det med at spille modstanderens målmand varm, og det gør vi igen. I dag er det dog i høj grad utur at vi ikke får scoret nogle flere mål, for selvom vi er inde i et hårdt program bliver vi ved med at spille fremad, og til sidst lykkes det jo. Det var virkelig skønt!

Mattias Jonson

- Fremragende kamp? Ja til sidst blev det fremragende, også selvom det var et rent pismål Andreas fik scoret. Det er godt at vi svenskere kan score, griner Mattias selvom han godt er klar over at han også selv burde have været på tavlen.

- Det gik rigtig fint med mit eget spil, selvom jeg burde have lavet et mål eller to. Den ene tager stolpen og den anden snupper Onyzko rigtig flot. Jeg rammer dem virkelig fint, men den ville altså ikke ind.

- Det bliver nok det samme mod AB og Frem, og vi bør score tidligere i disse kampe. Vi fighter dog til sidste minut og selvom det slider lidt bliver vi ved med at tro på den.

- Det er godt for moralen at vi fik belønning til sidst, og dejligt at vi får vist fansne at vi ikke giver op. Vi vil vinde!

Andreas Jakobsson

- Vi spiller en rigtig god kamp, og så er det skønt at få scoret sit første ligamål, og så på Brøndby Stadion foran alle fansne. Også selvom Mattias kalder det et pis-mål.

Der var smil over hele linien, også trods de interne drillerier. Mål kan man aldrig få nok af, og så kan de kalde dem hvad de vil.